Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Klättring

Klättra på väggarna och nå nya höjder! Det krävs varken rep eller förkunskap. Vid klätterstugan belägen i Öxnered träffas vi för att socialisera och klättra såklart. På vårkanten flyttar vi gärna utomhus och klättrar på diverse platser i närområdet. Medlemmar i klättersektionen har fri tillgång till stugan. Stugan är möjlig att hyra för grupper, kalas eller annat event. OBS! klättringen 1 april 2024 är flyttad till måndag 8 april!

Kontakt: Peter Lublin e-post: klatterstuganvbg@gmail.com

Barn- och ungdomsklättring, upp till 16 år: 
Första måndagen i månaden (förutom januari, juli och augusti), klockan 18.00-20.00. OBS! 2024 är det 8/4 istället för 1/4. Prova på en gång kostnadsfritt. Därefter behöver man bli medlem i Friluftsfrämjandet samt betala deltagaravgiften på 25 kr per tillfälle. Ingen föranmälan behövs. Välkomna! 

Prova-på-klättring för vuxna, över 16 år: 
Kan ske vid medlemsklättring, kontakta oss (se nedan) så kommer vi överens om en tid. Prova på en gång kostnadsfritt. Välkomna! 

Avgifter för medlemmar:

Medlemskap i Friluftsfrämjandet krävs. Löses på www.friluftsframjandet.se

Förutom obligatoriskt medlemskap i Friluftsfrämjandet löser du medlemsavgift i klättersektionen. Då får du tillgång till koden till stugan och kan klättra när du vill.

Avgiften är 300 kr per kalenderår för barn och ungdom och 800 kr för vuxna.

Avgiften Swishas till 123 050 20 05 (Friluftsfrämjandet Barn). Ange: klättring, för- och efternamn och medlemsnummer i Friluftsfrämjandet. Betalar man säsongsavgiften den 1:a november eller senare så gäller avgiften även nästa kalenderår.

Den 1:a februari byter vi kod till stugan.

Notera närvaro i närvarolistan som finns i stugan!

Stugan är möjlig att hyra för grupper. Kontakta sektionen för mer information.

Hitta till oss i Röda stugan i Öxnered!

Du kan också följa oss på facebook!

 

 

 

Verksamheten bedrivs i samarbete med Studiefrämjandet.