Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Magasin Friluftsliv

Friluftsliv är ett av Sveriges största magasin om friluftsliv, äventyr och resor. Du som är medlem får magasinet i din brevlåda fyra gånger per år.

I Friluftsfrämjandets fristående medlemstidning får du nyheter, guider till äventyr från norr till söder och tips om nya böcker, kartor och friluftsprylar. Vi testar också friluftsutrustning och delar med oss av praktisk kunskap, som hur du använder kompassen, vallar skidorna och sköter dina vandringskängor. Magasinet bevakar också friluftspolitiken. 

Dela med dig av dina tips! 

Vi vill att magasinet ska vara intressant för alla, från nybörjare till nörd, och tar gärna emot tips om vad du vill läsa om. Hör av dig till: friluftsliv@friluftsframjandet.se 

Vi brinner för friluftsliv och utepedagogik 

Friluftsliv ges ut av Friluftsfrämjandet, som även når ut med utomhuspedagogik i cirka 360 förskolor och skolor genom våra verksamheter I Ur och Skur, Skogsmulle i skolan och Skogshjältarna. Vi har också äventyr för barn och unga i alla åldrar, från föräldrar med nyfödda till unga vuxna. Därmed skriver Friluftsliv en hel del om barn och utepedagogik. 

Vill du få Magasin Friluftsliv i brevlådan?

Vad roligt att du är intresserad av Friluftsfrämjandets tidning! Enklaste sättet att få tidningen i brevlådan, är att bli medlem. Som medlem har du tillgång till tusentals äventyr över hela landet, för alla åldrar och under alla årstider. Dessutom får du ta del av andra medlemsförmåner som vi hoppas förgyller, inspirerar och underlättar ditt friluftsliv. Låt äventyret börja.

Vill du av någon anledning bara ha en prenumeration på tidningen, så kan du mejla medlemsservice för att teckna en prenumeration till samma kostnad som medlemsavgiften.

Erika Enequist

Tf chefredaktör Magasin Friluftsliv

erika.enequist@friluftsframjandet.se

Provläs ett nummer

Prova på att läsa ett nummer av magasin Friluftsliv i digital form. Till tidningen

Annonsera i Friluftsliv?

Se information för annonsörer