Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Uppgradera till familjemedlemskap

Omvandla ditt befintliga medlemskap till ett medlemskap för hela familjen. Då får både barn och vuxna tillgång till Friluftsfrämjandets aktiviteter och medlemsförmåner.

Kort om familjemedlemskapet

Familjemedlemskap innebär att hela familjen blir medlemmar till ett och samma pris. För endast 550 kr om året får hela familjen tillgång till våra fina medlemsförmåner, som rabatter hos Outnorth, SJ och våra andra partners. Dessutom bidrar hela familjen till att bevara och stärka allemansrätten och Friluftsfrämjandets arbete för det fria friluftslivet. 

Familjemedlemskap gäller för de familjemedlemmar som är skrivna på samma adress. Kontakta oss på medlem@friluftsframjandet.se eller ring 08-447 44 50 om du vill veta mer om vårt familjemedlemskap.

Fyll i formuläret för att uppgradera till familjemedlemskap:

Familjemedlemskap kostar endast 550 kr för hela familjen och gäller under medlemsåret (1 okt till 30 sept). Det här formuläret använder du för att uppgradera ett enskilt medlemskap till familjemedlemskap. Vill du lägga till nya familjemedlemmar i ett befintligt familjemedlemskap så kan du göra det på dina sidor, under ”Mina uppgifter”.

Obligatoriska fält *

Namn på dig som har befintligt medlemskap idag* (räkningsmottagare):
Personnummer alt medlemsnummer*:
E-postadress*:
Telefon hem / Mobiltelefon:

Namn familjemedlem 1*:
Personnummer alt födelsedagsdatum *:

Namn familjemedlem 2:
Personnummer alt födelsedagsdatum:

Om fler familjemedlemmar ska ingå i medlemskapet, ange deras namn och personnummer. Separera familjemedlemmarna med kommatecken.