Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Outnorth – Upp till 25 % rabatt

Få 25 % rabatt på Bergans sortiment och upp till 20 % rabatt på övriga produkter. Handla allt du behöver till dina äventyr hos Outnorth, Skandinaviens största e-handel inom outdoor.

Hos Outnorth hittar du allt från barnkläder till vandringsbyxor, tält och mycket mer. Som medlem i Friluftsfrämjandet får du upp till 25 % rabatt på Outnorths sortiment. Rabattkoden kan användas flera gånger. 

25 % rabatt på Bergans, Urberg, Sydvang och Hellner

Medlemmar i Friluftsfrämjandet får 25 % rabatt hos Outnorth på kläder och utrustning från Bergans, Urberg, Sydvang och Hellner.

Bergans of Norway grundades 1908 och har funnits på den svenska marknaden i 30 år. I dag är företaget en ledande aktör inom utveckling av utrustning och tekniska plagg för både stora och små äventyr.

Urberg är ett svenskt varumärke som har utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Fokus är att skapa hållbara kvalitetsprodukter till ett bra pris.

Sydvang är ett norskt varumärke som utvecklar produkter för dig som vandrar, tältar och vistas mycket ute i naturen. Här utlovas produkter med hög kvalitet och funktionella detaljer.

Hellner har kläder och utrustning för dig som tränar längdskidåkning och löpning. Sortimentet håller dig kittad året om – vår, sommar, höst och vinter.

Upp till 20 % rabatt på Outnorths övriga sortiment  

  • 20 % rabatt på Outnorths övriga sortiment (gäller ej Fjällräven, Hilleberg, Swarovski och elektronik)
  • 10 % på Hilleberg

Villkor som gäller för rabattkoden:

Gäller på ordinarie priser. Gäller ej på produkter märkta med Outnorth Price. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Ta del av rabatterna 

  • Gå till Outnorth och välj bland utbudet av kläder och utrustning
  • Lägg till önskade produkter i varukorgen
  • Ange rabattkoden i fältet “Lägg till värdekod” i kassan