Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Medlemsvecka på Friluftsvaror

Friluftsfrämjandet fyller 130 år i år och det vill såklart vi på Friluftsvaror i Malmö vara med och fira. Vi har över 52 års erfarenhet av tält, ryggsäckar, sovsäckar och alla tillhörande produkter och har varit en trogen samarbetspartner till Friluftsfrämjandet i många år.

Hos oss hittar ni bland annat produkter från Haglöfs, Osprey, Alfa, Meindl, Salomon, Fjällmark, Jack Wolfskin med flera. Vi har även egen produktion under varumärkena Fjällmark och Visent.


Tillverkning av egna varumärken ger full insyn i produktionen vilket betyder mycket ur ekologi-, pris- och kvalitetssynpunkt. Sovsäckar och sovsäckstäcken innehåller numera de allra senaste stoppningsmaterialen med högt loft och låg vikt. Ryggsäckar är utrustade med ventilerande ryggavhåll, axelremmar och midjebälten och tillverkas i lätta nedbrytbara /ekologiska syntetmaterial. Vi har liggunderlag i olika material och för alla säsonger. Om du bara letar efter varma liggunderlag, välj då ett med ett R-värde (isoleringsvärde) på minst 2. Ett R-värde över 4 klarar vintertemperaturer.


Titta gärna in i vår butik på Agnesfridsvägen 177 i Malmö så hjälper våra eminenta säljare er att hitta rätt produkter för just ert äventyr.

Alltid 20% i butik
Du vet väl om att du som medlem i Friluftsfrämjandet alltid har 20% rabatt på alla ordinarie priser i vår butik i Malmö. Om du föredrar att shoppa online är du välkommen att shoppa till 20% rabatt även online under vår medlemsvecka, använd koden friluft130.

Kolla in fler varor på FRILUFTSVAROR