Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Camp glöd 2023

Vi kommer genomföra Camp glöd den 12-14 maj 2023 i Raftarp vid Snogeholm

På denna sidan kommer info om lägret att läggas upp fortlöpande. Lägret är endast öppet för barn och ledare som är inskrivna i våra grupper i Malmö lokalavdelning såsom Mulle, Familjemulle, Strövare, Lufsare och Äventyliga familjen.

Alla deltagare kommer få infomail om anmälan från sina ledare i resp. grupp. 

Anmälan är nu stängd, har någon missat att anmäla sig så får ni maila till malmo@friluftsframjandet.se, vi behöver då veta vilken grupp barnet går i, vilken buss till och från lägret som kan vara aktuell och vad barnet heter, sen kommer vi besvara ert mail så snart vi har möjlighet. Busstider hittar ni i infofoldern som finns på denna sida. 

Det finns även info till deltagare, packlistor m.m.  Det kostar 109 kr per barn/ungdom att anmäla sig. 
Alla funktionärer, ledare och Tvm:are deltar gratis.

Läs här för att göra rätt val vid anmälan! En anmälan per deltagare. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning kommer att ske av deltagaravgiften. 

CAMP GLÖD DELTAGARE BARN/UNGDOMAR - Ni som är deltagare i en grupp i Mulle, Familjemulle, Strövare, Lufsare och Äventyrliga familjen väljer detta formulär. Föräldrar i familjegrupper behöver inte anmäla sig. 

CAMP GLÖD DELTAGARE LEDARE - Ni som är ledare och kommer vara med er grupp under lägret väljer detta formulär, dvs inte är lägerfunktionär. 

CAMP GLÖD KNYTTELEDARE MED BARN - Ni som är knytteledare väljer detta formulär.

CAMP GLÖD FUNKTIONÄRER - Ni som kommer ställa upp som funktionärer vare sig ni är ledare eller föräldrar väljer detta formulär. Alla funktionärer erbjuds plats på bussarna, så välj också vilken buss du kommer åka med. 

CAMP GLÖD TVM:are - här anmäler sig alla som är TVM:are.

Det kommer vara begränsat med parkeringsplatser under lägret så därför är det viktigt att alla grupper bokar in sig på bussarna i anmälningsformulären. Endast familjegrupper och de knytteledare som ska delta med sina barn kan erbjudas parkering på plats. 

Vid frågor maila till malmo@friluftsframjandet.se