Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknytte

För barn i åldern 3-4 år.

SkogsknytteNu kan barnen upptäcka mer i naturen och ge sig ut på större äventyr och upptäcka mer av skogen.  Vi hjälps åt att upptäcka de små krypen, växterna som förändras och annat spännande som händer i naturen under året.

Skogsknytte heter Friluftsfrämjandets äventyr för 3– 4 åringar. Även här följer mamma eller pappa, eller kanske farmor eller morfar, med hela tiden och ger tryggheten till barnen medan de upptäcker allt häftigt i naturen.

Om du är intresserad av att vara med så ta en titt på våra nuvarande äventyr ifall det finns nåt som passar med lediga platser. Om inte så titta in på fliken Intresseanmälan för att göra en intresseanmälan. Vi skapar nya grupper om det behövs för att få plats med alla intresserade barn under förutsättning att vi kan hitta föräldrar som kan tänka sig att ställa upp som ledare. Vi vet därför inte om det finns plats förrän strax innan start för grupperna.

Om du har frågor så kontakta oss på lodde-kavlinge@friluftsframjandet.se

Din roll som förälder

I Friluftsfrämjandet låter vi barnen upptäcka i sin egen takt, utan att få förmaningar och förhållningsorder. Din roll är att vara barnets medhjälpare och ledsagare in i naturen. Med dig som stöd får ditt barn i lugn och ro utforska och upptäcka sin omgivning. Du har ansvar för ditt eget barn under passet, men alla medlemmar i Friluftsfrämjandet täcks av våra försäkringar under aktiviteten.

Värt att tänka på

Du och ditt barn bör ha kläder som passar för väderleken. Vi är ute året runt, även när det regnar eller snöar. Ta gärna med lite extra kläder till ditt barn, som reserv om det plaskas mycket i pölar eller geggas i lera.