Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknopp

För barn i åldern 1-3 år.

Att ha väldigt korta ben är inte självklart en nackdel när man ska upptäcka Skogsknoppnaturen. Det blir bara så mycket närmare ner till taggiga kottar och spralliga myror. Och mossan är mjuk när man trillar.

Skogsknopp heter Friluftsfrämjandets äventyr för de allra minsta. I en skön mix av trygghet och pirr i magen får 1–3-åringarna möta naturen. Den som ofta finns alldeles runt knuten. Mamma eller pappa, eller kanske farmor eller morfar, är med hela tiden och ger tryggheten.

Om du är intresserad av att vara med så ta en titt på våra nuvarande äventyr ifall det finns nåt som passar med lediga platser. Om inte så titta in på fliken Intresseanmälan för att göra en intresseanmälan. Vi skapar nya grupper om det behövs för att få plats med alla intresserade barn under förutsättning att vi kan hitta föräldrar som kan tänka sig att ställa upp som ledare. Vi vet därför inte om det finns plats förrän strax innan start för grupperna.

Om du har frågor så kontakta oss på lodde-kavlinge@friluftsframjandet.se

Din roll som förälder

I Friluftsfrämjandet låter vi barnen upptäcka i sin egen takt, utan att få förmaningar och förhållningsorder. Din roll är att vara barnets medhjälpare och ledsagare in i naturen. Med dig som stöd får ditt barn i lugn och ro utforska och upptäcka sin omgivning. Du har ansvar för ditt eget barn under passet, men alla medlemmar i Friluftsfrämjandet täcks av våra försäkringar under aktiviteten.

Värt att tänka på

Du och ditt barn bör ha kläder som passar för väderleken. Vi är ute året runt, även när det regnar eller snöar. Ta gärna med lite extra kläder till ditt barn, som reserv om det plaskas mycket i pölar eller geggas i lera.