Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Intresseanmälan

Intresseanmälan till att vilja vara med i Friluftsfrämjandet i Lödde-Kävlinge

Vad kul att ni är intresserad av vår verksamhet!

Vårt fokus i lokalavdelningen är just nu på barn- och ungdomsverksamhet. Om ni är intresserade av vuxenverksamhet och själva är intresserade av att vara drivande så är vi självklart öppna för att starta sådan.

Vår verksamhet bygger på att vi får föräldrar att engagera sig som ledare. Får vi fler ledare kan vi starta fler grupper och ännu fler barn kan få komma ut och lära känna naturen. Så om du kan tänka dig att bli ledare eller hjälpledare för ditt barns grupp så ange gärna det i er intresseanmälan.

Vid deltagande i gruppverksamhet krävs medlemskap i Friluftsfrämjandet. Högst upp till höger på sidan finner du "Engagera Dig" här kan du bli medlem, här beskrivs medlemsavgifterna och även hur du går till väga för att betala.

I våra grupper har vi också en terminsavgift som betalas till ledaren, den avgiften täcker de utgifter gruppen har och ger också ett litet bidrag till den fortsatta utbildningen av ledare i vår verksamhet.

För anmälan till våran verksamhet fyll i följande formulär. Så hör vi av oss med information.

Är du sugen på att hänga med barnen ut i naturen? Är du nyfiken på vad det innebär att bli ledare inom Lödde-Kävlinge lokalavdelning?

Att vara ledare för en barngrupp hos oss innebär att man tillsammans med övriga ledare i gruppen håller i planeringen för gruppens träffar och leder träffarna. Beroende på gruppens storlek och barnens ålder brukar man vara 2-4 ledare i varje grupp. En termin består av 6-7 träffar och på vår hemsida finns många tips och idéer för aktiviteter för de olika grenarna. För varje gren finns också en utsedd grenledare som stöttar upp om det behövs!
Friluftsfrämjandet ser gärna att alla ledarna går Friluftsfrämjandets grundutbildning. Alla utbildningar är gratis, lokalavdelningen står för kostnaden.
Som ledare i Lödde-Kävlinge lokalavdelning bestämmer du själv hur mycket du vill engagera dig i föreningen. Att vara ledare innebär i första hand att man sköter planeringen för och leder sin grupp. Vill man vara aktiv utöver att leda sin egen grupp kan man t.ex. stötta upp som funktionär vid föreningens gemensamma aktiviteter eller ta del i Styrelsens arbete. 
Vill du hänga med som ledare ut i naturen? Eller har du fler frågor? Tveka inte att höra av dig till oss på lodde-kavlinge@friluftsframjandet.se Vi väntar på dig!

Ta del av det roliga

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 8000 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap. Varmt välkommen att bli medlem!

Bli medlem