Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bokningsvillkor

Bokning, avbokning mm

Anmälan/Bokning 

Är du medlem görs anmälan/bokning direkt på hemsidan för respektive aktivitet genom att klicka på BOKA OCH BETALA och sedan följa anvisningarna. Om du inte ännu är medlem men vill bli det, blir du det enklast genom att klicka på länken: https://www.friluftsframjandet.se/engagera-dig/bli-medlem/ 

Efter anmälan/bokning får du en bekräftelse från oss via e-post. 

Deltagaravgift 

Du anmäler/bokar via bokningsfunktionen på aktivitetens sida och betalar deltagaravgiften på en gång via webbetalfunktionen och konto/kreditkort. 

Avbokningsregler 

Avanmälan skall göras senast 7 dagar innan aktiviteten börjar/startar för att få tillbaka hela avgiften minus en administrationsavgift på 100 kr. 

Mellan 7 dagar före och startdagen sker återbetalning av avgiften minus 100 kr endast vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg. Kontrollera gärna vad du har för försäkringsskydd (hem-/reseförsäkring) om du skulle tvingas avboka sent. 

Återbetalning av deltagaravgift görs till bankkonto, ej konto-/kreditkort, efter överenskommelse. 

Vid återbetalning maila deltagarens namn, vilken aktivitet det gäller, kontoinnehavarens namn, bank och kontonummer till:  lulea@friluftsframjandet.se

Medlemskap 

Deltagare under 18 år måste vara medlem i Friluftsfrämjandet för att delta i våra aktiviteter. 

Som medlem har du möjlighet att delta i Friluftsfrämjandets aktiviteter billigare i hela landet, du får 4 nr/år av magasinet Friluftsliv, förmånliga priser på friluftsutrustning i vår webshop och hos våra samarbetspartners som t ex Outnorth och SJ samt inte minst att du är försäkrad vid deltagande i aktiviteter. Medlem blir du det enklast genom att klicka på "Medlem" överst på denna sida. 

Försäkring 

Friluftsfrämjandet har en gruppförsäkring som gäller för alla medlemmar när de deltar i aktiviteter och arrangemang som anordnas av Friluftsfrämjandet.  

Om du är över 18 år och inte ännu är medlem är det lämpligt att du kontrollerar att din/dina egna försäkringar täcker eventuella händelser. Många olycksfalls- och hemförsäkringar undantar ex. utförsåkning då det räknas som högrisksport. 

Allmänna villkor 

Se även de allmänna villkoren här: https://www.friluftsframjandet.se/boka-aktivitet/betalningsvillkor/