Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandring

Friluftsfrämjandets aktiviteter leds alltid av utbildade ledare.

Den nystartade vandringssektionen ebjuder aktiviteter av olika längd och svårighetsgrad. En vandring kan vara en dagsutflykt med lite fika i ryggsäcken eller en lite längre utflykt med övernattning i stuga eller tält. Vi har även vandringar på snöskor. Du behöver inte ha egna snöskor utan kan hyra av oss.

Är du inte redan medlem så klicka på 'Bli medlem' i menyn här til vänster. Vi vill uppmana såväl nya som gamla medlemmar att gå in på 'Mina sidor' därefter välja 'Min profil' och klicka i intressen. Det hjälper oss att nå ut till er med information om intressanta aktiviteter. Exempel nedan.

Hur välja intressen

Klicka även i aktiviteter som intresserar dig men vi i dagsläget inte erbjuder t.ex. 'Fjäll, sommar' för vandringar i fjällen sommartid. Det hjälper oss att utveckla lokalföreningen enligt medlemmarnas önskemål.

Vi kommer i närmaste framtid erbjuda korta turer i Luleå med omnejd, t.ex Råneå och Älvsbyn. Vill du veta mer om kommande aktiviteter eller om du är intresserad att bli ledare inom Friluftsfrämjandet är du även välkommen att höra av dig. Vi vill gärna höra vilken typ av vandring du är intresserad av. 
Kontakta grenledaren Roine Karlsson på 070-658 79 75 eller roine.karlsson@friluftsframjandet.se.

Häng med oss ut:

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Vintersäsong

Vi har snöskor för uthyrning Följ oss på Facebook!