Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kursverksamhet

Kajakkurs för nybörjare 2022 FULLTECKNAD
Friluftsfrämjandet i Knivsta arrangerar varje vår en kurs i kajakpaddling för nybörjare. Kursen riktar sig till dig med ingen eller liten erfarenhet av kajakpaddling. Ungdomar från 15 år och vuxna är välkomna. Ingen förkunskap krävs, men du måste kunna simma 200 meter. Kursen består av fyra moment; teori, säkerhetsövningar i badhuset och två gånger praktik utomhus. Medlemskap i Friluftsfrämjandet är inget krav, men medlemskapet medför lägre kursavgift.

Mål
Efter genomgången kurs ska deltagarna kunna grunderna i kajakpaddling och känna sin egen förmåga och begränsningar. Du förväntas klara av att ta dig upp i en kapsejsad kajak med hjälp av en annan paddlare. Du ska klara av egna turer på skyddade vatten och du är välkommen att delta i Friluftsfrämjandets ledarledda kvällspaddlingar, dagsturer och övernattningsturer som har lämplig svårighetsgrad för dig.

Avgift 2022
Medlemmar i Friluftsfrämjandets 1200 kr.
För icke medlemmar i Friluftsfrämjandet är kursavgift 1600 kr.
Avgiften omfattar kursmaterial och kajakhyra. Du som inte är medlem i Friluftsfrämjandet kan välja att bli det innan kursstart. Läs mer om medlemskap genom att klicka på rutan "Bli Medlem" på hemsidan.

Tider och platser 
Meddelas separat till kursdeltagarna 2022.
Anmälan görs på vår hemsida.
Förfrågningar skickas till: sverker.renlund@friluftsframjandet.se