Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Avbokningsregler

Ibland behöver man tyvärr avboka sin plats på ett äventyr. Vi har följande regler vid avbokning.

Att avbokningar förekommer är svårt att undvika. Vi har förståelse för att sena avbokningar är oundvikliga ibland. Vi ber er att hantera detta på ett respektfullt sätt gentemot såväl kamrater som står på kö och oss som arrangerar aktiviteter. 

För att avboka, behöver man avboka sin plats i själva äventyret. Har man rätt att få pengar tillbaka, enligt reglerna nedan, behöver man kontakta den ansvariga ledaren och ange sitt bankkontonummer för återbetalning. 

Kvälls- och dagsaktiviteter

  • Om du bara inte dyker upp, eller avbokar 1-5 dagar före äventyret, debiteras 100% av kostnaden.
  • Om du avbokar 5-14 dagar före äventyret, debiteras 50% av avgiften samt eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara (minst 100 kr för adminavgift).
  • Om du avbokar minst 15 dagar före äventyret, debiteras ingen avgift förutom eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara (minst 100 kr för adminavgift).

Helgturer samt längre turer

  • Om du bara inte dyker upp, eller avbokar 1-14  dagar innan äventyret, debiteras 100% av kostnaden.
  • Om du avbokar 15-21 dagar före äventyret, debiteras 50% av avgiften samt eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara (minst 100 kr för adminavgift).
  • Om du avbokar minst 22 dagar före äventyret, debiteras inget förutom eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara (minst 100 kr för adminavgift).

Om du blir sjuk

Vid sjukdom återbetalas 90% av avgiften förutom eventuella fasta kostnader som ej är avbokningsbara (minst 100 kr för adminavgift). Detta under förutsättning att ansvarig ledare informerats om sjukdomen i förväg. Vid sjukdom krävs att läkarintyg visas till ansvarig ledare.