Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Ljungskile


Hej därute!

Vi är en aktiv lokalavdelning som har friluftsaktiviteter som passar alla: kajak, canadensare, barn och ungdomssektion, vandring, skridsko och en del annat.  För att se komplett utbud inom varje verksamhetsområde, klicka i alla uppgifter i förvalsrutorna nedan; "Verksamhetsområde" - "Målgrupp" och sedan rutan "MER" för ytterligare detaljer.

Välkommen ut i naturen med oss!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

 I enlighet med Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer anpassar vi våra aktiviteter så att vi håller avstånd, hälsar genom vinkning och inte blir för många deltagare. Du som deltar i våra aktiviteter ska vara helt fri från förkylningssymptom och ha varit symptomfri i minst 2 dagar innan du deltar i en aktivitet. Du kan läsa mer här: https://www.friluftsframjandet.se/aktuellt/covid19/

 

I samband med införandet av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) har vi uppdaterat medlemsvillkoren, med tydligare information om hur vi behandlar dina personuppgifter. Du behöver inte göra någonting för att godkänna villkoren, men klicka gärna här för att läsa igenom dem, och hör av dig om du har frågor.

 

Kontaktuppgifter

E-post:friluftsframjandet.ljungskile@friluftsframjandet.se

Följ oss på Facebook

www.facebook.com/FFLjungskile