Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Botniaträffen 2024

ÄNTLIGEN! Friluftsfrämjandets sjunde Botniaträff genomförs 9-11 augusti 2024. I år utgår vi från Seskarö. Det blir olika turer, en del nya inslag men samma gamla beprövade trevliga samvaro. Alla medlemmar från hela Sverige är välkomna men platserna är begränsade.

Start: fredag, 9 aug 2024 (kl 15:00)
Slut: söndag, 11 aug 2024 (kl 17:00)

Boka (2 platser kvar)

Se mer information nedan

Vi utgår från campingen där det går att bo i stuga, tält eller annat. Minst tre olika turer kommer att erbjudas lördag respektive söndag. Turerna kommer att ha olika svårighetsgrad och anpassas efter rådande förhållanden. På fredag blir det övningar på vattnet och gemensam paltmiddag som ingår. Det kommer att finnas cirka 12 paddelledare tillgängliga. Båda kvällarna finns vedeldad bastu.

Campingen erbjuder också fina stigar för cykel eller promenad, minigolf, frisbeegolf och padelbanor vilket ingår i avgiften.

Anmälan sker här. Var och en ansvarar för att ha egen kajak, antingen genom att ta med eller hyra på campingen. Eventuellt kan Friluftsfrämjandets kajaker hyras efter överenskommelse. Det går bra att kontakta ledarna om det finns frågor. Boende är reserverat på campingen och kod för att boka stuga skickas ut till änmälda deltagare. Deltagare på Botniaträffen har 10 % rabatt på boende och kajakhyra. Var och en bekostar och ansvarar för bokning av sitt eget boende. Förslag till packlista kommer också att skickas ut till anmälda deltagare.

Friluftsfrämjandet Luleås avbokningsregler gäller.

Ovanstånde information kan komma att uppdateras allt eftersom.

Varmt välkomna. Hoppas att vi ses. Vi påstår att detta blir årets roligaste paddelträff.
/Angelique, Anders och Nicole


Mer info

Arrangör
Ansvarig ledare
Svårighetsgrad
Lätt
Passar för
Vuxen
Gren
Kajak
Typ av äventyr
Aktivitet

Anmälan, tid & plats

Start
fredag, 9 aug 2024 (kl 15:00)
Slut
söndag, 11 aug 2024 (kl 17:00)
Antal platser
35
Platser kvar
2
Anmäl dig senast
2024-07-26
Medlemspris
490 kr
Bli medlem
Barn
+ 110 kr
Ungdom
+ 180 kr
Vuxen
+ 380 kr
Familj
+ 550 kr

Betalning: Direktbetalning med kort

Genom att betala godkänner du köpvillkoren.

Plats: 

Tromsö Norravägen 1, 953 94 Seskarö, Sweden

Samlingsplats: 

Seskarö camping

Latitud
65.71185492046155
Longitud
23.757868930686243

Format: WG S84 decimal

Välj tur efter svårighetsgrad

Vi graderar alla våra turer. Vårt graderingssystem finns så att du kan hitta en tur som passar dig. Våra turer för nybörjare brukar alltid genomföras i områden som är trygga även vid besvärligt väder. Osäker på vilken tur som passar? Ta kontakt med ledaren!

Mer om gradering

Egen kajak?

Du bör ha säkerhetslinor på kajakdäcket för bogseringshjälp och kamraträddning. Klä dig efter vattentemperaturen, inte lufttemperaturen. Se till att du kan larma och ha mobilen i ett vattentätt fodral. Kapellet är skönt att ha på när det blir lite vågor och flytvästen är alltid på.

Fler tips

Hitta äventyr på vatten

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Kunskap & guider