Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vad gjorde vi 2016?

2016 var ett händelserikt år i föreningen. Kajakverksamheten kom igång på allvar, vi startade en utflyktsgrupp för familjer och mycket mer. Vi fyllde 80 år och firade med en medlemsdag vid vår klubbstuga vid Färingen. Här är några glimtar från året som gick.

Skridsko 2016

I november hade vi en kick-off på Roddklubben med information och bildvisning. Under året arrangerade vi mer än 20 ledarledda gruppturer. Nytt för året var en trestegsraket för nya skrinnare. Den inleddes med en teorikväll följt av en prova-på-dag och en nybörjartur.

Kajak

Säsongen inleddes redan i mars med bassängträning i Strömstad badhus. I juni arrangerade vi en välbesökt kick-off i Holkedalen under ledning av Tony Neij, rutinerad paddelinstruktör. Från midsommar till september var det torsdagspaddlingar. Ett par teknikkurser hann vi också med innan säsongen var slut.

Luciapaddling

Sugen på att testa vinterpaddling? Häng då med på en tur söndag den 10 december. Det är kallt i vattnet nu, så obligatorisk utrustning för att delta är torrdräkt alternativt tvådelat ställ med tätningar. Ett komplett ombyte torrt packat ska också vara med. Och fika efter tycke och smak. Avfärd från Seläter kl 10:00, där stora vägen från Strömstad slutar vid vattnet. Om du kommer sjövägen söderifrån ska du runda Seläterholmen. Välkommen!

Mer om vinterpaddling