Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Strömstad

Lokalavdelningen i Strömstad är en aktiv förening med drygt 280 medlemmar. Tillsammans åker vi långfärdsskridskor, paddlar kajak och vandrar i skog och mark. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – välkommen att hänga med oss ut

Dugnadsdag 2 oktober

Dags att ladda för mysiga stunder i Färingestugan i vinter! Och även ett tillfälle att träffa trevligt folk på ett lättsamt sätt. Vi ska fylla på ved, rensa sly, se över grillplatserna och lite annat fix å trix. Alla kan hjälpa till, stora som små. Vi bjuder på fika/lunch. Alla krafter är välkomna oavsett hur länge eller när man kommer. Ta med verktyg för att rensa sly om du har. Samling på parkeringen kl 10. Vi håller på till cirka klockan 15. Vi ses!

Söndagsöppet!

Från den 14 oktober håller vi öppet i Färingestugan igen. Varje söndag fram till påsk värmer vi upp stugan och håller elden igång klockan 11-14. Fika finns till självkostnadspris. Det går naturligtvis bra att ta med egna mackor eller korv att grilla. Välkommen!

Mer om vår klubbstuga

Årsmöte 24 oktober

Vi planerar för ett årsmöte i föreningen den 24 oktober. Tid och plats meddelas senare. Spara datumet!

För barn och unga

Äventyret väntar runt hörnet! Vi har grupper för barn i olika åldrar. Målet är att ha roligt tillsammans och på köpet lär vi oss mer om naturen.

Mer information

Välkommen att vandra med oss!

Våra vandringar är tyvärr inställda tillsvidare på grund av den rådande Coronapandemin. Men vi drar igång igen så snart det är möjligt. Hål utkik här på webben, på Facebook och i Strömstads tidning!

Läs mer

Kamratpaddling

Under sommarhalvåret arrangerar vi kamratpaddlingar en kväll i veckan, ofta på torsdagar. Då träffas vi för en tur i Strömstads närområde några timmar. En paddelvärd utlyser turen och föreslår ett färdmål. Vi behöver bli fler paddelvärdar - välkommen att höra av dig om du är intresserad!

Mer information

Långfärdsskridskor

Vi är en av Sveriges mest aktiva skridskoklubbar. Under vinterhalvåret arrangerar lokalavdelningen ledarledda skridskoturer varje helg, i samarbete med främjarna i Tanum.

Våra turer

Bli medlem

För att bli medlem är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här

Registrera din e-post

Mycket information om våra aktiviteter spridas via vår webbplats och via e-post. Registrera dina kontaktuppgifter och intressen för att hålla dig uppdaterad!

Läs mer

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kontaktuppgifter

E-post: stromstad@friluftsframjandet.se

Telefonnummer: 052614187

Faktureringsadress

Föreningsnavet

c/o Friluftsfrämjandet

Strömsvallen

45232 STRÖMSTAD

VI FINNS PÅ FACEBOOK

Facebook.com/friluftsframjandetstromstad