Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Strömstad

Lokalavdelningen i Strömstad är en aktiv förening med drygt 280 medlemmar. Tillsammans åker vi långfärdsskridskor, paddlar kajak och vandrar i skog och mark. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – välkommen att hänga med oss ut

Söndagsöppet

Varför inte ta en söndagspromenad till vår fina stuga vid Färingens strand! Varje söndag från första söndagen i oktober och fram till påsk håller vi elden igång mellan kl 11-14. Fika finns till självkostnadspris. Välkommen! Mer om stugan

Långfärdsskridskor

Vi är en av Sveriges mest aktiva skridskoklubbar. Under vinterhalvåret arrangerar lokalavdelningen ledarledda skridskoturer varje helg, i samarbete med främjarna i Tanum.

Våra turer

För barn och unga

Äventyret väntar runt hörnet! Vi har grupper för barn i olika åldrar. Målet är att ha roligt tillsammans och på köpet lär vi oss mer om naturen.

Våra grupper

Kamratpaddling

Under sommarhalvåret arrangerar vi kamratpaddlingar en kväll i veckan, ofta på tisdagar. Då träffas vi för en tur i Strömstads närområde några timmar. En paddelvärd utlyser turen och föreslår ett färdmål. Vi behöver bli fler paddelvärdar - välkommen att höra av dig om du är intresserad!

Mer information

Välkommen att vandra med oss!

Våra vandringar är tyvärr inställda tillsvidare på grund av den rådande Coronapandemin. Men vi drar igång igen så snart det är möjligt. Hål utkik här på webben, på Facebook och i Strömstads tidning!

Läs mer

Registrera din e-post

Mycket information om våra aktiviteter spridas via vår webbplats och via e-post. Registrera dina kontaktuppgifter och intressen för att hålla dig uppdaterad!

Läs mer

Bli medlem

För att bli medlem är det smidigast att registrera sig via webben.

Registrera dig här

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kontaktuppgifter

E-post:stromstad@friluftsframjandet.se
Telefonnummer:052614187

Faktureringsadress

Föreningsnavet<br />c/o Friluftsfrämjandet<br />Strömsvallen<br />45232 STRÖMSTAD

VI FINNS PÅ FACEBOOK

Facebook.com/friluftsframjandetstromstad