Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsmulle

Skogsmulleverksamheten vänder sig till barn i åldern 5 ­ 6 år. Dess målsättning är att lära barnen att vara rädd om och ta hänsyn till naturen, att uppleva naturens små och stora under i alla väder. Genom lekar och sånger lär barnen känna skogens vanligaste växter och djur. De bygger kojor, äter sin matsäck, matar ekorren, räknar myror och samlar skatter. Som plats för en rolig och meningsfull sinnesträning är naturen oöverträffad.

Skogsmulle är barnens vän, en fantasifigur i skogen, som kommer och hälsar på ibland. Barnen klättrar, kryper och klänger utan att ha en aning om att de håller på med något jätteviktigt. Ingen annan lekplats kan ge barnen sådana möjligheter att utveckla sin fin­ och grovmotorik som naturen.

Tryggheten och gemenskapen som barnen upplever med andra skapar förutsättningar för helhetsupplevelser som de bär med sig resten av livet.

Kontakt

I nuläget har vi en familjemullegrupp för barn födda 2014, tillsammans med förälder. För mer information och anmälan, skicka ett mail till

friluft.staffanstorp@gmail.com