Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äventyrliga familjen

Äventyrliga familjen är vår verksamhet för aktiva familjer som vill uppleva äventyr tillsammans. Här får barnen i sällskap med sina föräldrar chansen att växa efterförmåga i samklang med naturen.

Till skillnad från Friluftsfrämjandets övriga barngrupper är detta en aktivitet där även föräldrarna förväntas ta en aktiv roll i verksamheten, och tillsammans med barnen och övriga familjer utforska naturen. Hela tiden finns Friluftsfrämjandets ledare med som trygghet och inspirationskälla och ibland tar man hjälp av ledare från andra grenar inom lokalavdelningen. Chansen finns ju också att föräldrarna har någon specialitet som de vill dela med sig av till övriga deltagare!

TESTA MASSA AKTIVITETER
Som deltagare får ni prova en mängd friluftsaktiviteter säsong för säsong, såsom att laga mat över öppen eld, paddla, vandra, klättra, geocacha, åka skidor, besöka grottor, fiska och mycket mera. Vi har en rik flora av olika aktiviteter att plocka ur - fysisk aktivitet, utforskande, lärande och skapande i naturen, överlevnad – allt i samklang med naturen och med förståelse för allemansrätten.

I nuläget har vi ingen grupp för Äventyrliga familjen. Är du intresserad av att starta upp en grupp så hjälper vi dig gärna igång.

Kontakta oss på friluft.staffanstorp@gmail.com för mer information.