Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äventyrliga familjen

Äventyrliga familjen är vår verksamhet för aktiva familjer som vill uppleva äventyr tillsammans. Här får barnen i sällskap med sina föräldrar chansen att växa efterförmåga i samklang med naturen.

Till skillnad från Friluftsfrämjandets övriga barngrupper är detta en aktivitet där även föräldrarna förväntas ta en aktiv roll i verksamheten, och tillsammans med barnen och övriga familjer utforska naturen. Hela tiden finns Friluftsfrämjandets ledare med som trygghet och inspirationskälla och ibland tar man hjälp av ledare från andra grenar inom lokalavdelningen. Chansen finns ju också att föräldrarna har någon specialitet som de vill dela med sig av till övriga deltagare!

TESTA MASSA AKTIVITETER
Som deltagare får ni prova en mängd friluftsaktiviteter säsong för säsong, såsom att laga mat över öppen eld, paddla, vandra, klättra, geocacha, åka skidor, besöka grottor, fiska och mycket mera. Vi har en rik flora av olika aktiviteter att plocka ur - fysisk aktivitet, utforskande, lärande och skapande i naturen, överlevnad – allt i samklang med naturen och med förståelse för allemansrätten.

Just nu undersöker vi intresset för en grupp i Staffanstorp/Hjärup. Under pandemin behöver varje äventyr anpassas efter rådande restriktioner som i skrivande stund är max 8 personer födda 2001 eller tidigare i en grupp och ingen gemensam matlagning tex.

För att delta behöver ni vara medlemmar i Friluftsfrämjandet. Familjemedlemsskap för hela familjen kostar 530 kr, utöver det tillkommer en terminsavgift som beror på vilka aktiviteter gruppen planerar.

Låter det spännande, kontakta då oss på: friluft.staffanstorp@gmail.com
Är du redan medlem i friluftsfrämjandet kan du även göra en intresseanmälan på knappen här i äventyret.

Vi kommer ha en uppstartsträff den 15 maj i Staffanstorp för intresserade där ni kan få reda på mer innan ni går med i verksamheten och blir medlemmar.

Här hittar ni mer information om den träffen i Äventyrshanteraren.

Varmt välkomna med oss ut på äventyr!

Jakob & Cassandra