Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

2017 Äventyrsresa Japan

Vi flyger från Kastrup 10:e juli 13:20 och flyger till Helsingfors. Från Helsingfors flyger vi Boeing 787 Dreamliner till Tokyo där vi landar 08:45. Vi kommer hem 24 juli och landar 18:25 på Kastrup.

Under dagarna vandrar vi mellan aktiva vulkaner, spanar efter brunbjörn eller går dramatiska kustvandringar. På kvällarna pustar vi ut på trevliga gästgiverier med heta källor och måltider med havets bästa. Under två veckor gör vi åtta olika vandringar på Hokkaido. Vi rör oss i fem nationalparker mellan Okhotska havet och Stilla havet.

Resan börjar i Sapporo och börjar med en närliggande nationalpark som erbjuder en bra första vandring. Vi fortsätter till Japans två nordligaste öar, Rebun och Rishiri. Här gör vi både en toppbestigning och en vacker kustvandring. På nordöstra Hokkaido gör vi besök i Akans nationalpark med 22 vulkaner och Shiretoks nationalpark, känt för sina heta vattenfall och vackra sjöar. Vi besöker också Hokkaidos största nationalpark, Daisetsuzan.

Kostnad 13.000 för unga aktiva medlemmar i TVM Söderåsen minus det ni säljer lotter för. Anmälan till J-P senast 15 dec.