Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Om oss

Föreningens verksamhetsområde är i huvudsak Bjuvs kommun vid foten av Söderåsen. Vi är ca 100 vuxna medlemmar och ca 100 barn/ungdomar i våra grupper.

Vi har barngrupper i Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle, Strövare, Frilufsare och ungdomsgruppen TVM. Utöver detta har vi dessutom två I Ur och Skur förskolor.

Föreningen har en bred vuxenverksamhet med olika aktiviteter året runt. Vi arrangerar bingopromenader runt Mölledammarna på våren och på hösten. För att hålla fint i skog och natur anordnar vi också en städdag varje vår och höst runt Mölledammarna.

Vår förening är en av Sveriges största när det gäller att anordna sommarresor till fjällen. De sista femton åren har vi varje år arrangerat en sommarresa och en höstresa till våra svenska fjäll.

TVM-gruppen har verksamhet året runt. De genomför ett läger varje månad samt en höstresa till fjällen. Varje sommar genomför man en långresa. De har nu besökt alla världsdelar.

Vi har även inlett ett samarbete med Jens Billeskolan i Billesholm då skolan ska profilera sig med Idrotts och Friluftsprofil. Det ska bland annat läras ut Utomhuspedagogik och Äventyrspedagogik. Barnen har bland annat fått prova på hur det är att paddla kanot och sova utomhus i tält och vindskydd.