Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vinnare  vårens anmälningstävlingen

2015-12-09

Under våren har vi haft en anmälningstävling i lokalavdelningen. Alla medlemmar som anmält sig till en aktivitet på webben har deltagit. Nu är vinnarna utsedda.

Med den nya webben som Friluftsfrämjandet lanserat har det tillkommit en hel del nya eller förbättrade funktioner. Detta för att ledare och aktiva ska få ett bra stöd för att genomföra och planera sina aktiviteter.

För att få fler att använda funktionen att anmäla sig via hemsidan, har vi haft en liten tävling under hösten och våren. Det enda som behövdes för att delta var att anmäla sig till någon av våra aktiviteter. Även nu i vår har priserna varit myggmedlet MyggA, vilket kanske passar bättre nu under sommaren än under vintern.

Huvuddelen av dem som anmält sig via webben under säsongen är de som deltagit i våra barngrupper. Därför hittar vi de tre vinnarna i här. Vinnarna heter Garbriel, Theodor och Zion. Vinnarna meddelas via mail och kommer få priserna levererade hem.

Vi hoppas att ni även i fortsättningen använder aktivitetshanteraren på hemsidan för att hitta och anmäla er till intressanta aktiviteter inom Friluftsfrämjandet.