Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Anmälningstävling

2016-04-18

Anmäl dig till en av Ronneby lokalavdelnings aktiviteter här på hemsidan för att delta i vår anmälningstävling.

Alla som anmäler sig till någon av våra anordnade aktiviteter under våren, kommer att delta i vår utlottning av finna priser. Vinnarna kommer att presenteras här på hemsidan, och även meddelas personligen.

Till några av våra aktiviteter är det krav på att man ska anmäla sig via hemsidan, till vissa andra finns det möjlighet att göra det fastän det är frivilligt.

Att använda denna funktion ger både ledare och deltagare fördelar. För ledarna till aktiviteterna hjälper det till att se vilka och hur många som har anmält sig till respektive aktivitet. Ledarna kan även få information om tidigare erfarenheter eller annan information som gör att det går lättare att planera och anpassa aktiviteten för dem som deltar.

För dig som deltagare så är den stora fördelen att du kan nås av information från ledaren för aktiviteten om det skulle bli några förändringar. Du kommer även att lättare hitta de aktiviteter du anmält dig till, då de finns samlade på ett ställe om du loggar in på hemsidan. Sist men inte minst, du har möjligheten att vinna ett pris för att du anmäler dig!