Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Stavgång

Kom med i Öxnegårdens Glada Stavgäng. Gör det! Vi träffas varje torsdag kl. 10.00 på Öxnegården. Värmer upp lite och drar sedan ut på Bondbergets motionsspår och avslutar med  stretching. Detta tar en dryg timma. För dej som är ny och vill prova på så finns stavar att låna. Kom då lite tidigare för utprovning. Nya och gamla stavgångare hälsas välkomna. Av icke medlemmar uttages en liten avgift. Så kom med oss ut och få motion och frisk luft samtidigt som Du upplever vacker natur i intressant kulturområde. Här träffar Du trevliga och likasinnade människor som Du kan ta en fika med efter genomförd stavgångspromenad.             - Har Du frågor, kontakta Peringe Törnqvist tel. 0730-878756 eller Ing-Britt Quarfordt tel. 0702-141878.  Välkommen!

Öxnegårdens stavgångare avslutade vårsäsongen torsdagen den 30 maj med en resa till Klevens loge norr om Gränna. 38 stavgångare deltog. På vägen gjordes ett stopp vid Girabäcken naturreservat, med en kort vandring utmed bäcken och dess rikliga förekomst av ramslök.
Efter att ha tagit del av den fantastiska utsikten över Vättern vid Kleven avslutades med kaffe, smörgås och ostkaka på Klevens café. 
Bild från Klevens nedan. Fler bilder från vandringen hittar du HÄR!
Under sommaren kommer stavgången att pågå på torsdagar under lite mer informella former.

Höstsäsongens stavgång startar torsdagen den 5 september.
Stavgångsledarna önskar alla en skön och avkopplande sommar!

Kleven 1-y.jpeg


Här är våra Stavgångsledare (ute bland vitsipporna): 
Charlotte, Lennart, Ing-Britt, Iréne, Peringe, Carina och Christer.imagei7t6.png

  

 

Öxnelogga stavgång - känga.jpg
Stavgång på Grännaberget 2023-06-01-x.jpg
Stavgångare.png
Stavgång Store Mosse 2006.jpg