Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Varje söndag höst och vår har vi våra populära Tipspromenader för alla åldrar i Lövhult. Start hela veckan.Vi har barn o vuxenfrågor och olika rundor varje gång.Utlottning av priser.Vi har swish.

Facebook

Du vet väl om att Friluftsfrämjandet Nässjö finns på Facebook?! Vi heter "Friluftsfrämjandet Nässjö" eller @friluftsframjandetnassjo. Vi finns även på Instagram.


Långfärdsskridsko

Nu börjar det gå åt rätt håll med kylan, häng med på "Skate-in Nässjö" 1-2 November. Läs mer under menyn LÅNGFÄRDSSKRIDSKOR.


Kajak

Se program under flik Kajak/kanot


Våra Tipspromenader startar 3 april och håller på till 5 juni

Varje söndag höst och vår har vi våra populära Tipspromenader för alla åldrar i Lövhult.  Du kan gå tipspromenaden hela veckan genom att köpa startkort i motionsgården. Instruktioner finns på plats. Nytt i vår är att vi finns på plats söndagar mellan kl 10-12.Promenaden är ca 4 km och på barnvagnsvänliga skogsstigar. Det finns barn och vuxenfrågor.Endast swish. Nya frågor varje söndag.Utlottning av priser.


Vår barnverksamhet i Nässjö

Höst och vår har vi verksamhet för Knopp, Knytte, Mulle och Strövarna .Samtliga grupper håller till ute i Lövhult på lördagar.