Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Varje söndag höst och vår har vi våra populära Tipspromenader för alla åldrar i Lövhult. Start mellan kl. 10:00- 12:00.Vi har barn o vuxenfrågor och olika rundor varje gång.Utlottning av priser.Vi har swish.

Facebook

Du vet väl om att Friluftsfrämjandet Nässjö finns på Facebook?! Vi heter "Friluftsfrämjandet Nässjö" eller @friluftsframjandetnassjo. Vi finns även på Instagram.


Långfärdsskridsko

Nu börjar det gå åt rätt håll med kylan, häng med på "Skate-in Nässjö" 1-2 November. Läs mer under menyn LÅNGFÄRDSSKRIDSKOR.


Kajak

Se program under flik Kajak/kanot


Vårens Tipspromenader startar 5 April

Varje söndag höst och vår har vi våra populära Tipspromenader för alla åldrar i Lövhult. Vårsäsongen startar 5 april.Start mellan kl 10:00-12:00. Nu i dessa coronatider kan du gå tipspromenaden hela veckan genom att köpa startkort i motionsgården. Start från vår stuga . Instruktioner finns på plats. Promenaden brukar vara 3-4 km. Det finns barn och vuxenfrågor.Vi har swish. Utlottning av priser!


Vår barnverksamhet i Nässjö

Höst och vår har vi verksamhet för Knopp, Knytte, Mulle och Strövarna .Samtliga grupper håller till ute i Lövhult på lördagar.