Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vår barnverksamhet

Här i Nässjö lokalavdelning har vi verksamhet för både små och lite större barn! Här nedan beskrivs våra grupper, där hittar du även kontaktuppgifter till samtliga ledare.Vi träffas i Lövhult och har verksamhet varje höst och vår.

Skogsknytte

Skogsknytte är vår verksamhet för barn från två års ålder. Tillsammans med ledare och föräldrar får de utforska i sin egen takt, med hela kroppen och alla sinnen.


Skogsmulle

Skogsmulle är en friluftsverksamhet för barn från cirka fyra år. Här får de genom lekar upptäcka naturen och lära sig om skogens vanligaste växter och djur. Vi träffas i Lövhult på lördagförmiddagar under höst och vår


Strövarna

Strövare heter Friluftsfrämjandets grupp för 7-9-åringar. Vi träffas i Lövhult på lördagförmiddagar. Bygga ett vindskydd eller tillsammans med ledare göra upp en eld. Lek, bus och nya erfarenheter.


Lufsarna

Mer ansvar och större upplevelser. Frilufsare heter Friluftsfrämjandets grupp för de lite äldre skolbarnen. Barnen får bl.a. paddla kanot, göra cykelutflykt och prova på att sova utomhus, i tält eller vindskydd.