Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Fotofari

Fotofari är en aktivitet för dig som gillar att ta bilder och som gärna är kombinerar detta med ett intresse för natur och uteliv. Du behöver inte vara proffs eller äga en dyr kamera, det fungerar lika bra med en mobilkamera. Du behöver bara tycka att det är skoj med bilder och tycka att de emellanåt blir tillräckligt bra för att du skulle vilja visa upp dem för andra.

Det huvudsakliga upplägget är följande. Varje månad ges ett tema för en bild som du skall ta, det kan till exempel vara "tystnad" eller "värme". Du tar en bild på temat och mailar in. En gång per kvartal eller så träffas vi sedan som en grupp och njuter av våra alster över en fika.  

Via vår hemsida och vår facebook kommer vi emellanåt att annonsera gemensamma fotoutflykter. Men en poäng med gruppen är att dessa är frivilliga och du behöver inte vara med om du inte vill eller kan. Varje utmaning är också frivillig så har man inte tid en månad så står man helt enkelt över. En annan poäng med gruppen är att vi utvecklar vårt intresse för, och kunskaper om, fotografering. Det är ju roligare tillsammans. 

Karin Gustafsson

Skicka e-post