Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Här kan du läsa om vad som händer i Kinda lokalavdelning

Ledarutveckling 2022

Ett gäng ledare samlades en dag i oktober för att utbilda sig i Hitta vilse, och för att fräscha upp kunskaperna inom första hjälpen.


Kajakpaddling

Nu har naturen tinat upp, isen är borta och magnolian blommar. Då är det hög tid att starta sommarens kajakpaddlingar!


Invigning av Bengts koja

I helgen var det dags att inviga Bengts koja, det vindskydd som byggdes av vår TVM-grupp i november 2021. Vindskyddets officiella namn är Beta vindskydd och ni hittar det längst Östgötaleden i närheten av Tranebo, en dagsetapp från Åtvidaberg. Vindskyddet är rest till minne av Bengt Dockberg.


Terminsstart för barn- och ungdomsgrupperna

Under helgen hade de flesta av våra barn- och ungdomsgrupper sina första träffar och det var full aktivitet i skogen. Totalt var det tio grupper som var igång med deltagare från ett år upp till femton år.


Övernattningsgruppen mars

11-12 mars genomförde övernattningsgruppen årets tredje övernattning. Denna gång besökte vi strövarberget strax väster om Rimforsa


Årsmötet 2022 avklarat

Den 16 februari genomförde vi årsmötet i enlighet med föreningens stadgar och la ett intensivt verksamhetsår till handlingarna. Vi vill tacka alla ledare och medlemmarna i styrelsen för ert stora engagemang och ert flitiga arbete som för föreningen framåt.


Övernattningsgruppen är igång

Vår övernattningsgrupp är nu inne på sitt tredje år med en övernattning i månaden och blir allt mer populär. Precis som tidigare år är den övergripande tanken att arrangera lättillgängliga övernattningar som inte inkräktar på den fullbokade vardagen.


Dags för en ny termin

Nu är det dags för en ny termin med våra grupper. I vår erbjuder vi grupper från Knytte (3-4 år) och uppåt. Vi fortsätter också med våra övernattningar och till sommaren blir det fler äventyr för både stora och små


24 månader med övernattningar

Under året har föreningen fortsatt med att arrangera en övernattning varje månad med start i januari. Övernattningarna har genomförts på enklaste sätt och deltagarna har för det mesta sovit i hängmattor, fasta vindskydd, under bar himmel eller i enskilda tält.


Invigning av aktivitetsparken i Rimforsa

Under vår och sommar har utvecklingen av aktivitetsparken vid Björklidens förskola i Rimforsa pågått för fullt, och nu är det dags för en ny-invigning.

Visa ytterligare 10 sidor