Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Här kan du läsa om vad som händer i Kinda lokalavdelning

Kinda Bikepark - redo för säsongen!

Nu är cykelbanan, käpphästbanan och naturparkourbanan redo för säsongen!Deltagande vid Sjöriket Kinda

Den 12 augusti 2023 så anordnades temadagen Sjöriket Kinda i Rimforsa, för att visa upp vårt härliga samhälle och vackra omgivningar.


Terminsavslutning 2023

I mitten av maj hade sex barngrupper från Skogsknopp, Skogsknytte och Skogsmulle avslutning på Hallstad ängar.


Ledarutveckling 2022

Ett gäng ledare samlades en dag i oktober för att utbilda sig i Hitta vilse, och för att fräscha upp kunskaperna inom första hjälpen.


Kajakpaddling

Nu har naturen tinat upp, isen är borta och magnolian blommar. Då är det hög tid att starta sommarens kajakpaddlingar!


Invigning av Bengts koja

I helgen var det dags att inviga Bengts koja, det vindskydd som byggdes av vår TVM-grupp i november 2021. Vindskyddets officiella namn är Beta vindskydd och ni hittar det längst Östgötaleden i närheten av Tranebo, en dagsetapp från Åtvidaberg. Vindskyddet är rest till minne av Bengt Dockberg.


Terminsstart för barn- och ungdomsgrupperna

Under helgen hade de flesta av våra barn- och ungdomsgrupper sina första träffar och det var full aktivitet i skogen. Totalt var det tio grupper som var igång med deltagare från ett år upp till femton år.


Övernattningsgruppen mars

11-12 mars genomförde övernattningsgruppen årets tredje övernattning. Denna gång besökte vi strövarberget strax väster om Rimforsa


Årsmötet 2022 avklarat

Den 16 februari genomförde vi årsmötet i enlighet med föreningens stadgar och la ett intensivt verksamhetsår till handlingarna. Vi vill tacka alla ledare och medlemmarna i styrelsen för ert stora engagemang och ert flitiga arbete som för föreningen framåt.

Visa ytterligare 10 sidor