Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här kan du läsa om vad som händer i Kinda lokalavdelning

Adrianopels skatt funnen

Under vårterminen har vår frilufsargrupp deltagit på ett äventyr som vi har döpt till Adrianopels skatt. Det är ett äventyr där de har färdats i Kindabygdens fantastiska historia och dess natur.


Gruppavslutning VT 2018

Den 26 maj hade vi vår traditionsenliga gruppavslutning med alla barngrupper. Precis som vanligt höll vi till på Hallstad ängar och på schemat stod en hel del bad.


Strövarexamen 2018

Enligt vår nya tradition i Kinda lokalavdelning får de strövare som har fullgjort sin sista strövartermin genomgå strövarexamen. Det är en utmaning där de får testa sina kunskaper som de har fått med sig under sina sex terminer.


Mässdeltagande

Den 19 maj deltog Friluftsfrämjandet på mässan Leva och Bo i Rimforsa och visade upp vår verksamhet för mässdeltagarna.


Överlevnad Vårterminen 2018

Under första helgen i maj genomförde vi vår tolfte Grundkurs i Tillämpad överlevnad i Kindaskogarna. Det blev en kurs med många förändrade kursmoment och fuktigt i skogen.


Skogsknopp HT2018

Till hösten startar vi upp en skogsknoppsgrupp för de allra minsta. Målgruppen är barn på 1-2 år och du deltar tillsammans med en förälder.


Fortsatt utbyggnad av Kinda bikepark

Kinda bikepark har sedan den byggdes under 2017 blivit mycket välanvänd både av oss i föreningen och av andra i och kring Rimforsa. Nu är det dags för nästa etapp


Cykelskola 2018

Nu är det dags för sommarens upplaga av cykelskolan. Cykelskolan riktar sig till dig som är född 2007 – 2011 och är en intensivkurs i terrängcykling (MTB) och arrangeras av Friluftsfrämjandet i Kinda.


Vandringar

Nu drar vi igång kvällsvandringar för vuxna!


Kinda tilldelas äventyrsstöd från Bergans

Friluftsfrämjandet fick 125 000 kronor i äventyrsstöd av Bergans of Norway i 125-årspresent. Denna gåva var till för våra medlemmar, ledare, lokalavdelningar och regioner att ansöka om. Nu har 6 projekt blivit beviljade stödet och Kinda lokalavdelning är en av de föreningar som har tilldelats ett stöd.

Visa ytterligare 10 sidor