Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Deltagande vid Sjöriket Kinda

2023-08-26

Den 12 augusti 2023 så anordnades temadagen Sjöriket Kinda i Rimforsa, för att visa upp vårt härliga samhälle och vackra omgivningar.

Friluftsfrämjandet Kinda var förståss på plats och passade på att mingla med naturintresserade besökare i alla åldrar.

I mitten av vårt hemtrevliga läger stod ett av föreningens Tipi-tält, som vanligtvis används då det vankas familjeövernattningar, lufsaräventyr eller dylikt. Tältet rymmer lätt tio personer och är en naturlig samlingspunkt och ett populärt tillhåll för de allra flesta.
 
Runtom tipin så stod en lång rad skyltar som berättar om alla våra pågående verksamheter. Till och med undertecknad förvånades av hur många häftiga aktiviteter vi har på en och samma termin.
 
Ett par stormkök stod också och puttrade med god och nyttig, hemlagad mat som serverades både som funktionärslunch och som smakprov till alla som ville pröva på. Till fler än en persons förvåning så tycker både barn och unga om att äta något så ovanligt som kikärtsgryta om den är tillagad utomhus.
 
Som om det inte räckte med höjdpunkter så var också föreningens kajaker i vattnet under hela eftermiddagen och det erbjöds turer ut på Åsunden, under trygg och säker ledning från vår egen kajakledare.
 
Sammanfattningsvis så var detta en mycket trevlig sommardag, uppskattad av alla inblandade. Såväl vi som var där och alla besökare till lägret visade upp idel glada leenden.
 
Vid tangenterna,
Nicklas Törnblom
sjoriket kinda tipii.jpg
sjoriket kinda hangmattor.jpg
sjoriket kinda kikartsgryta.jpg
sjoriket kinda bullar.jpg