Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Härliga höst

2019-10-21

Nu har alla våra grupper träffats och upplevt hösten med nya och gamla kompisar. Det har lagats mat på olika kök, täljts grillpinnar, byggts vindskydd, vandrats, undersökts grottor och lekts en hel del i skog och mark.

Vi har även hört fåglarna viska att kanske Skogsmulle är ute och vandrar i Borensbergs-skogarna. Det är så roligt att många barn vill hänga med oss ut, så många att vi tyvärr inte kan bereda plats åt alla utan har kö till flera grupper.

Vi ser också att fler vill engagera sig i vår förening och nya ledare utbildas och tillkommer med jämna mellanrum. Vi har som mål att alla våra ledare är utbildade inom den ålder på barn de ansvarar för och har som krav att alla ledare lämnar in utdrag ur belastningsregistret. Vi vill ha en säker, rolig och lärorik verksamhet där både barn, ledare och föräldrar känner sig delaktiga har kul och känner sig trygga tillsammans.

Kajakgänget har nu paus i sin verksamhet men har redan börjat fundera på vad de ska hitta på för roligt nästa år. Tre av våra ledare har varit iväg på Friluftsfrämjandets fortbildningshelg på Isaberg där de lärt sig massor av spännande saker och två av dem var även med och höll i prova-på-pass för Naturparkour. Kul tycker vi!

Andra händelser är vår stora ledarträff i november där ledare och andra ideellt engagerade i Friluftsfrämjandet träffas, lär sig spännande saker och pratar om hur vi ska kunna föra verksamheten framåt tillsammans. Till sist har vi fått meddelande om att tomten kommer på besök i Stigsjölägret den 22 december. Välkommen dit och inled julen på bästa sätt!

Häng med oss ut!