Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vår verksamhet

Här är en del av de verksamheter som Borensbergs lokalavdelning satsar på.

Många aktiviteter som vänder sig till barn skapar spänning genom konkurrens och tävlingsmoment. Hos Friluftsfrämjandet blir barnen en del i en grupp där alla hör till och får vara med. Hos oss finns inte tävlingen utan det är helt andra upplevelser som får adrenalinet att rusa. Att få grilla sin korv, att få prova klättring på rep, i träd eller på klippor, att spåra djur i nysnön eller att så småningom, nästan alldeles på egen hand, göra upp en eld. All verksamhet sker med leken som förtecken och tillsammans har vi roligt.

Att man även som vuxen skall kunna hänga med oss ut och få en härlig upplevelse utan krav på prestation, ser vi som en självklarhet. Samtidigt vill vi erbjuda utmanande strapatser som fjällvandringar, grottutforskning och annat spännande.
Vi vill helt enkelt erbjuda något för alla, så är det något du saknar, tveka inte att höra av dig till oss.

Mer information om våra grupper kan du hitta här.

Mer information om vår verksamhet kan du hitta via vår facebookgrupp Friluftsfrämjandet Borensberg och på Instagram under #borensbergfriluft.

Häng med oss ut - Kollikok !!

Bli medlem!

Som medlem bidrar du till att få ut fler barn i naturen och främja friluftslivet idag och i framtiden. Du får också tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter med våra ledare som bjuder på härliga upplevelser i naturen! 

Bli medlem

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem