Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ledare

Vill du bli ledare i Friluftsfrämjandet Borensberg?

Här kan du läsa vad det innebär att vara ledare hos oss:

Friluftsfrämjandet är en ideell organisation. Verksamheten bygger alltså på frivilligt engagemang.

För att kunna starta nya grupper och fylla på med ledare i redan befintliga grupper behöver vi hjälp av er föräldrar eller annan vuxen som tex. mor-och far föräldrar.

Vår målsättning är att så många barn som möjligt ska få vistas ute i naturen tillsammans med andra, både barn och vuxna.

Som ledare i friluftsfrämjandet har du som person stora möjligheter att utveckla ditt eget friluftsintresse! På vägens gång har du möjlighet att förkovra dig inom det du vill bli bättre på.

Som medlem i föreningen har du också många bra erbjudanden och rabatter att ta del av både lokalt och i hela landet.

Som ledare i en grupp träffas man ca 3-5 gånger per termin med gruppen. Man får så klart vara ledare samma grupp som sitt barn. I början på varje termin träffas alla ledare och planerar gruppträffarna tillsammans. Man är 2-4 ledare i varje grupp.

Utöver det vill vi att ni deltar i våra ”ledarträffar” inför varje termin. Vid dessa träffar försöker vi informera om det mesta som är viktigt och det som händer i föreningen under året och kommande termin. Så som kurser, läger och andra arrangemang vi är med på. Ni får även möjlighet att träffa och lära känna ledare från andra grupper, vilket vi vet alla har nytta av.

Som ny ledare vill vi att du går en grundutbildning. Under utbildningen får du praktiska tips och råd om vilka aktiviteter man kan göra med barnen ute i naturen, att vara ledare för barn, du får lära dig om föreningens själ och värdegrunder, förstahjälpenkunskaper, karta och kompass, friluftsteknik m.m.

Vill du vara med och utveckla Friluftsfrämjandet i Borensberg, vi hoppas kunna bygga ut vår barn och ungdomsverksamhet med fler ledare, kontakta gärna vår gruppsamordnare nedan så berättar vi mer!

 ”Låt äventyret börja”

Anmälan och frågor

Vid eventuella frågor mejla borensberg@friluftsframjandet.se. All anmälan till våra äventyr sker på hemsidan under respektive äventyr. Skicka en fråga

Vill du bli ledare?

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att känna sig trygg i att leda en grupp, att vara den som ger deltagarna förtroende – att vara en förebild. Är du redo att bli en av oss och vill veta mer?

Vill du veta mer hur det är att bli ledare?

Utveckla dig själv!

Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en i vårt team av ledare? Tveka inte, hör av dig till vår ordförande redan idag!

Bli ledare

Dina förmåner som medlem

Som medlem kan du ta del av attraktiva medlemserbjudanden som möjliggör att du har bra grejor när du ska ut. Och att du bor bra, till ett schysst pris, när du kommer in. Bra rabatt för ditt friluftsliv kort och gott.

Se erbjudanden

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem