Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Regionstämma 25 april

2020-04-08

Viktig information om Region Östs stämma 25 april 2020. Region Öst strävar efter att genomföra regionstämman på ett roligt, tryggt och säkert sätt. P.g.a. det rådande läget med Covid-19 utbrottet har regionstyrelsen beslutat att regionstämman den 25 april 2020 ska genomföras digitalt i Teams. Här får du mer information om vad som gäller!

Samtliga handlingar inför stämman finns tillgängliga här på regionens hemsida. När vi närmar oss regionstämman kommer vi att distribuera detaljerad information till alla anmälda deltagare.

Vi vill att samtliga ombud är registrerade senast på onsdagen den 8 april. Kravet på ombuden är att de måste ha en e-postadress och de måste ha tillgång till dator och internetuppkoppling under den 25 april då stämman genomförs. Vi kommer behöva samla in samtliga ombuds mobilnummer som en nödlösning för backup. Stämman kommer att hållas i Teams. 

En "provstämma" för anmälda ombud kommer att genomföras tisdag den 21 april kl. 20:00 för att säkerställa att teknik och inlogg fungerar. Mer information kommer till stämmans deltagare. 

 

Med hopp om en lyckad regionstämma,
vänliga hälsningar från styrelsen Region Öst
via Regionkontoret