Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vår verksamhet

Här kan du läsa om alla våra verksamhetsgrenar i Gagnef lokalavdelning.


Cykel

På cykel upplever man det natursköna landskapet, man känner dofter, man hör fågelsång. Cykelsektionen arrangerar bland annat utflykter, mountainbikeorientering och andra arrangemang.


Vandring

Vandringslederna visar vägen ut i naturen! Friluftsfrämjandet är huvudman för det orangemärkta vandringsledssystemet inom Gagnefs kommun. (Det finns också andra stigar med annan färgmärkning).


Paddling

Välkommen till årets paddelsäsong i Gagnef!


För barn - Friluftsskolor

Friluftsfrämjandets friluftsskolor vill ge barn och ungdom naturupplevelser och miljöfostran, som lägger grunden till en bra hälsa, miljömedvetenhet och ett framtida behov av friluftsliv. På ett lekfullt sätt visar och upptäcker vi naturen tillsammans med barnen.


Friluftsliv & naturturism

Friluftsfrämjandet i Gagnef har under många år på olika sätt marknadsfört sig i media. Grupper och enskilda tar kontakt med oss kommer hit - vandrar - paddlar och cyklar. 1996 fick kommunen utmärkelsen "Sveriges bästa bästa friluftsmiljökommun", mycket tack vare Friluftsfrämjandets insatser.


Skidor

Friluftsfrämjandet arrangerar skiddagar och svarar för skidspårning. Framställer skid- och skoterledskartor i samarbete med Gagnefs skoterklubb och andra föreningar med skidspårningsverksamhet.