Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bli ledare på snö!

Är du intresserad av att jobba med oss i skid- och snowboardskolan? Eller varför inte telemarkslärare? Ingen tidigare utbildning krävs! Vi på Friluftsfrämjandet har utvecklat Sveriges friluftsliv sedan 1892. I vår utbildningsorganisation Friluftsakademin förmedlar vi all unik erfarenhet och kunskap vidare till såväl nya ledare som våra drygt 8 000 aktiva ledare.

Varje år lär sig ca 80 barn och ungdomar åka skidor genom Falun lokalavdelning. Varje år arrangerar också Friluftsfrämjandet flera utbildningar för ledare. Genom dem får du möjlighet att utveckla dig själv och din skidåkning. Du får leda våra aktiviteter och hjälpa andra att utvecklas i allt från plogsväng till avancerad åkning. Dina ledarutbildningar är en viktig punkt i ditt CV och även starten till framtida skidlärarjobb nationellt och internationellt. Här kan du läsa mer om vika utbildningar som erbjuds och om andra som valt att utbilda sig inom Friluftsfrämjandet. 

Du har som ledare i Faluns lokalavdelning också många förmåner. Du har som ledare också rabatt på bland annat SJ, Idre Fjäll, Outnorth och Bergans. Mer info hittar du här. 

Är du intresserad av att bli ledare, kontakta vår ledaransvarige för mer information.

Lars Sahlström

Tel: 070 262 76 29
Mail: snoledarefalun@gmail.com
Eller kontakta Lars på Facebook!