Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Bli ledare på snö!

Är du intresserad av att jobba med oss i skid- och snowboardskolan? Eller varför inte telemarkslärare? Ingen tidigare utbildning krävs! Vi på Friluftsfrämjandet har utvecklat Sveriges friluftsliv sedan 1892. I vår utbildningsorganisation Friluftsakademin förmedlar vi all unik erfarenhet och kunskap vidare till såväl nya ledare som våra drygt 8 000 aktiva ledare.

Varje år lär sig ca 120 barn och ungdomar åka skidor i Källviksbacken. Varje år arrangerar också Friluftsfrämjandet flera utbildningar för ledare. Genom dem får du möjlighet att utveckla dig själv och din skidåkning. Du får leda våra aktiviteter och hjälpa andra att utvecklas i allt från plogsväng till avancerad åkning. Dina ledarutbildningar är en viktig punkt i ditt CV och även starten till framtida skidlärarjobb nationellt och internationellt. Här kan du läsa mer om vika utbildningar som erbjuds och om andra som vält att utbilda sig inom Friluftsfrämjandet. 

Du har som ledare i Faluns lokalavdelning också många förmåner. Ledare på snö i Falun har 40% rabatt på Haglöfs Outlet i Avesta. Du har som ledare också rabatt på bland annat SJ, Idre Fjäll, Outnorth och Bergans. Mer info hittar du här. 

Är du intresserad av att bli ledare, kontakta vår ledaransvarige för mer information.

Lars Sahlström

Tel: 070 362 76 29
Mail: snoledarefalun@gmail.com
Eller kontakta Lars på Facebook!

Skidskoleclinic för ledare

Ledarclinic inför skidskolan! Du som ledare kan inför skidkskolan delta på en clinic där vi under kvällen kommer prata om, och praktiskt testa olika tips och övningar för nybörjarskidskolan för barn. Passa på att inspirera dig inför skidverksamheten. Anmälan till snoledarefalun@gmail.com eller på Friluftsfrämjandet Faluns FB-sida. Källviksbacken, Falun kl 18.30 den 16/1.