Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Alpint och Snowboard

Planeringen för skid- och snowboardskolan är i full gång. En nyhet för i år är att verksamheten kommer att genomföras i Bjursås Skicenter i Bjursås. Information om året skid- och snowboardskolan och länkar till bokning hittar du här nedan.

Inför bokningen är det bra att läsa på om gruppindelning, att välja rätt grupp är viktigt både för deltagaren och för att gruppen ska fungera. Gruppindelning hittar du här och annan viktig information inför skidskolan hittar du här. Om det är fullt i den grupp du vill att ditt barn ska gå i så sätt upp hen på reservplatslistan så kan vi ev öppna upp en ny grupp om vi får nog många intresserade. Innan du bokar plats så behövs ett medlemskap i Friluftsfrämjandet, medlemskap tecknar du här.

Här hittar du Faluns bokningsbara kurser:
Bokningsbara kurser Falun

Sugen på att bli ledare?
Är du intresserad av att bli skid- eller snowboardlärare och jobba i vår skid- och snowboardskola? Mer om utbildning för att bli skid- eller snowboardlärare kan du läsa här. Både för att delta i vår skid- och snowboardskola och för att bli ledare krävs att du är medlem i Friluftsfrämjandet. Det kan du enkelt ordna här.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post på snoledarefalun@gmail.com