Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Alpint och Snowboard

Nu är det snart dags att gå in och anmäla sig till 2018 års skid- och snowboardskola med oss i Källviksbacken. Skidskolan genomförs 2018 den 27-28:e januari (lör-sön) och den 1:a februari (tors kväll). Länk till anmälan hittar du här nedanför.

Inför bokningen är det bra att läsa på om gruppindelning, att välja rätt grupp är viktigt både för deltagaren och för att gruppen ska fungera. Gruppindelning hittar du här och annan viktig information inför skidskolan hittar du här. Alla skidlärare är superpeppade inför vintern och alla barn och föräldrar är varmt välkomna! Klicka här för att anmäla dig till skidskolan 2018!

Sugen på att bli ledare?
Är du intresserad av att bli skid- eller snowboardlärare och jobba i vår skid- och snowboardskola? Mer om utbildning för att bli skid- eller snowboardlärare kan du läsa här. Både för att delta i vår skid- och snowboardskola och för att bli ledare krävs att du är medlem i Friluftsfrämjandet. Det kan du enkelt ordna här.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post  på skidorifalun@hotmail.com

Infokväll för nya ledare!

Den 26 november klockan 18-20 håller Friluftsfrämjandet i Falun en informationskväll för dig som vill veta hur det är att jobba som skidlärare och hur du genom Friluftsfrämjandet kan utbilda dig. Under kvällen kommer också en föreläsning att hållas och fika att serveras:) Är du intresserad och över 14 år? Anmäl dig till: snoledarefalun@gmail.com