Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktiviterter 2022

Hovbergstugan

Cykelorientering

Cykel.png

 

 

Cykelorientering Alnö

Cykelorienteringen börjar maj och pågår till  september 2022. Ni cyklar på Alnöns natursköna miljö på fina asfalterade mindre vägar. Kontrollerna ligger utspridda på hela ön och du har möjlighet att uppleva fina ställen på Alnön som du kanske vanligtvis inte besöker.

Ta med eget fika eller besök Virriga bakverk (café vid Piren), Bänkåsvikens café, Vindhems eller Pirens restauranger på södra ön. På norra ön finns Hembygdsgårdens café. Obs! Kolla själv öppettiderna.

De 20 kontrollerna består av olika ”uppdrag” som du ska lösa. Svaren skrivs in i kontrollkortet som du får med när du köper ditt ”cykelorienterings-kit” vid Karl-Axels kiosk Vi Centrum Alnö, pris 50 kr. ”Kittet” består av kontrollkort och karta.

För att delta i utlottning av priser behöver du ha besökt 15 av de 20 kontrollerna. Korten lämnas senast 1 oktober till Ewa och Lars-Gunnar Lundmark Flaggspelsvägen 12 Alnö.

Behöver du mer upplysningar kan du vända dig till

Lars-Gunnar Lundmark 070-220 04 50

 

Alle Man Ut 2022 Söndagar kl. 10:00 - 14:00

Varje söndag från  september till och med  november arrangeras en tipspromenad i samarbete med övriga lokalavdelningar i Medelpad.

På Alnö startar man i korsningen Slup-/Gigg-/Sätervägen och går till Hovbergsstugan ca 2,5 km.

Startkort säljes för 20 kr mellan kl 10-  12. Det är gratis för barn samt medlemmar vid uppvisande av medlemskort.

Rätta svar på vuxenfrågorna och vinnarna  finns på sidan "Allemanut rätta svar"

Där finns fika att köpa. Vi serverar våfflor med sylt och grädde, varmkorv, bullar, kaffe, the, choklad och saft mm till låga priser.

Motionslåda

De som motionerar upp till Hovbergsstugan kan notera sig i den bok som finns i motionslådan. Uppmuntringspriser lottas ut bland de som skrivit upp sig.

Kolla också info och nyheter på Facebook "Friluftfrämjandet Alnö"