Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandring

Friluftsfrämjandet är en organisation som har till ändamål att främja en aktiv fritid genom ett varierat friluftsliv och därigenom verka för folkhälsa, livsglädje och gemenskap med likasinnade. På Värmdö bedriver Friluftsfrämjandet ledarledda vandringar främst under sommarhalvåret. Här kan du läsa mer om tidigare och planer för kommande vandringar.

Alla vuxna som är intresserade av friluftsliv och som är medlemmar i Friluftsfrämjandet är välkomna på våra vandringar, är man inte medlem ännu är det lätt att anmäla sig.

Man behöver inga förkunskaper för att vara med, alla som gillar att vara ute och röra på sig i naturen är välkomna. Våra vandringar graderas lätt, medel eller krävande, graderingen beror t.ex. på hur underlaget ser ut, är det mycket sten, rötter eller går vi på ett jämnt underlag, hur kuperat det är och hur lång sträcka vi går.

I och med att man är medlem i Friluftsfrämjandet är man också försäkrad och får vår tidning Friluftsliv samt har möjlighet att delta i alla arrangemang som Friluftsfrämjandet anordnar i Sverige. 

Planer för vandringar 2023 

2023 års vandringar är under planering, mer information kommer här och under mina äventyr. 

Kommande vandringar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Utrustning

Vad behöver jag tänka på?

Läs mer

Vill du ha utskick om nästa vandring?

Uppdatera dina uppgifter under Mina sidor. Under dina intressen kryssa i vandring så får du information sänt till din e-mail.

Mina sidor