Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Långfärdsskridskor

Vi organiserar långfärdsskridskoturer för det mesta i närområdet på Värmdö men beroende på isläget även längre bort.

Våra turer vänder sig mest till vana åkare i lugnt tempo (grupp 5). Vi kommer även att utföra en nybörjartur när isarna är stabila för åkare som vill prova en kortare tur i närområdet. För att åka med oss behöver du komplett skridskoutrustning. Med oss får du en naturupplevelse, motion och minst en skön fikapaus!

Turåkning

Under januari - mars  gäller veckoslutsturer.

  • Oftast med samling på P-platsen vid Värmdö Marknad (Plantagen), busshållplats Charlottendal. Vi samlas där och samåker till isen.
  • Krav på utrustning enligt denna sida gäller för samtliga åkare och kontroll av utrustningen kommer att göras innan åkningen påbörjas.
  • Turer planeras efter isläge och tillgång på ledare. Aktiviteter kommuniceras via Friluftsfrämjandets Aktivitetshanterare och vår Facebook-sida.

Åkgrupper

Våra turer vänder sig till grupp 5, vana åkare i lugnt tempo ca 3 mil. Turerna anpassas efter gruppen och tillgång till ledare. En nybörjartur annonseras separat.

På Yngern 181221

Frågor?

Kontakta: Anders Dahlström
anders.dahlstrom@friluftsframjandet.se

Äventyret börjar nu - Häng med! 

Varmt välkomna hälsar ledarna.

Kommande turer

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

E-utbildning

Välkommen att gå Friluftsfrämjandets e-utbildning Grundkurs Långfärdsskridsko Tidsåtgången uppskattas till 3 lektionstimmar om cirka 45 minuter vardera.

Läs mer