Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barnverksamhet

Vi vill ge alla barn chansen att uppleva naturen! De bästa äventyren väntar i skogen och naturen. Genom Friluftsfrämjandets utomhusäventyr skapar vi världens bästa djurdiggare, picknickpackare, mossmysare, spårspanare och naturnjutare.

Drivkraften för många av våra nuvarande ledare är att vara ute i naturen tillsammans med sina egna barn, och att följa gruppen uppåt i åldrarna. Därför välkomnar vi alltid nya föräldrar (mor- och farföräldrar eller annan vuxen) som vill utvecklas som ledare eller medhjälpare tillsammans med barnen.

Om du vill vara med och hjälpa oss att erbjuda fler barn möjligheten att vara ute - och prova på att leda en grupp tillsamman med andra ledare - får du förtur för dina egna barn i rätt ålder i gruppen. Grunden är att du vill lära tillsammans med barnen - och för det krävs inte att du kan allt om fåglar, blommor eller träd. Ett intresse räcker långt liksom att vilja upptäcka naturen tillsammans med barn. Vi erbjuder dig Friluftsfrämjandets uppskattade ledarutbildningar, så att du blir trygg i rollen.

Kontaktperson
Marie Jungbeck, marie.jungbeck@friluftsframjandet.se