Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelning Värmdö

Värmdö erbjuder fantastiska möjligheter till aktivt friluftsliv genom sin unika natur - hav, sjöar och skog ett stenkast från storstaden. Genom Friluftsfrämjandet gör vi det möjligt för alla att kunna njuta av såväl skärgård som myllrande våtmarker, vilda skogar och gömda stränder genom ledarledda aktiviteter. Häng med oss ut!

Vi vill att så många som möjligt ska upptäcka glädjen i friluftslivet, lära sig mer och vistas i naturen under trygga former. Vi finns till både för barn och vuxna. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. Som medlem i Friluftsfrämjandet har du dessutom tillgång till friluftsaktiviteter över hela landet!

Hos Friluftsfrämjandet Värmdö hittar du våra omåttligt populär barnaktiviteter Familjemulle och Ävtentyrliga familjen. Du kan även ta del av kajakturer i skärgården och vandring i skog och mark. På vintern tar våra ledare dig ut på långfärdsskridskor eller varför inte en tur i skidspåret.

Våra äventyr hittar du längre ner på sidan. Ibland syns inte alla. Du måste klicka på "Visa ytterligare" för att se fler aktiviteter. Länkarna i vänsterspalten leder till våra olika grenar. Du hittar även mer information och inspiration på vår Facebooksida och på Instagram.

PS. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Friluftsfrämjandet Värmdö växer kraftigt och vi behöver bli fler! Välkommen att kontakta oss, varmdo@friluftsframjandet.se

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

 

 

Sociala medier