Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajak

Varmdös kajakgren organiserar kurser för kajakpaddlare, från nybörjare till grönt paddelpass, och räddningsmetoder.  Kring Värmdö genomför vi äventyr från sociala kvällspaddlingar, dagspaddlingar till veckoturer. Dessutom genomför vi turer i olika skärgårdar runt den svenska kusten. Vi äger inga egna kajaker och samarbetar därför med kajakuthyrare på Värmdö.

Paddelkurser för medlemmar

Vi planerar att genomföra kurser för paddelintresserade medlemmar, Vitt, Gult och Grönt paddelpass under försommaren 2022. Vi kommer att erbjuda examination för Gult och Grönt paddelpass.

Dessutom kommer vi genomföra kurs i räddningsmetoder som inte täcks av paddelpassen.

Paddelturer

Vi kommer att organisera sociala kvällspaddlingar och dagspaddlingar på olika platser runt Värmdö. Vi planerar flerdagsturer av olika svårighetsgrad, lätta turer i Värmdös närhet och medelsvåra längre ut i skärgården.

Kommunikation

Vi kommer anslå våra kajakaktiviteter via våra samarbetspartners kajakuthyrare på olika platser på Värmdö. Alla våra aktiviteter kommer att kommuniceras till medlemmarna via Friluftsfrämjandets Äventyrshanterare och vår Facebook-sida. Vi kommer via mejl informera om våra kajakaktiviteter till samtliga medlemmar ett par gånger per år med uppmaning att uppdatera intresserutan för kajak på Mina sidor.

Vi kommer att sända informationsmejl och påminnelser om alla våra aktiviteter till alla medlemmar som anmält intresse för ”Kajak” på “Mina sidor”. Vi kommer att lägga information om aktiviteternas svårighetsgrad, krav på kompetens och utrustning, samt relevanta länkar på vår hemsida.