Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Aktuella händelser i Tyresö lokalavdelning

Friluftsfestival med uteloppis

Kom med på en hel helg fylld av friluftsliv och äventyr! Den 13-15 maj håller Utemagasinet i friluftsfestivalen Utehelg i Skevik, Värmdö. Som medlem i Friluftsfrämjandet får du fritt inträde till dagarna.


Bli ledare i Friluftsfrämjandet!

Det enda som slår äventyret, är att leda det. Varje år visar våra 7000 ledare vägen ut i naturen för tusentals medlemmar – med sann passion för friluftslivet, stor kunskap och varm gemenskap. Bli en av oss och låt äventyret börja


Välkommen till Region Mälardalen

Vi på Region Mälardalen finns här för att stötta och hjälpa regionens lokalavdelningar i deras arbete. Det gör vi dels genom att utbilda ledare inom flera friluftsgrenar. Vi gör det också genom att stötta lokalavdelningar i deras organisatoriska arbete (styrelsearbete, planering och utveckling av verksamheten mm). Friluftsfrämjandet är geografiskt uppdelat i sex regioner. Region Mälardalen omfattar Stockholm, Uppland, Sörmlands län samt Gästrikland. Regionen har ca 43 000 medlemmar fördelade på 55 lokalavdelningar. Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig!


Ideella uppdrag i Tyresö lokalavdelning

Möjlighet till meningsfull personlig utveckling genom ideella uppdrag


Medlemsmöte i Tyresö lokalavdelning

Nu är det dags för lokalavdelningens medlemsmöte 2021


Kallelse till årsmöte i Tyresö lokalavdelning

Nu är det dags för lokalavdelningens årsmöte 2021


Julfest 2020

Välkommen till Julfest i Friluftsfrämjandet Tyresö la 2020


Visa ytterligare 3 sidor