Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vi söker en medlemsadministratör

Friluftsfrämjandet behöver dina administrativa talanger! Vill du som medlemsadministratör vara med på vår utvecklingsresa?

Välkommen till Friluftsfrämjandet, Sveriges största friluftsorganisation. Vårt syfte är mer aktuellt än någonsin - att skapa ett bättre samhälle genom friluftsliv som ger ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. Med vår ideella kraft tacklar vi några av vår tids främsta samhällsutmaningar, exempelvis stillasittande, segregation och psykisk ohälsa. Det gör vi genom att skapa roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen och i skogen. Året runt och för alla.

Friluftsfrämjandets riksorganisation söker nu en administrativ stjärna till vår medlemsservice. Någon som vill verka i en varierad roll med många kontaktytor inom vår organisation med 112 000 medlemmar och som drivs av engagerade ideella ledare och förtroendevalda med stöd från anställda på riks- och regional nivå.

Arbetsuppgifter

Målsättningen för medlemsfunktionen som helhet är att vara ett starkt stöd till våra medlemmar, ledare och anställda så att verksamhet och organisationstillväxt får bästa förutsättningar.

 • Svara på våra medlemmars frågor via mail och telefon
 • Registrering av medlemslistor i vårt CRM-system (Customer Relationship Management)
 • Stöd till våra förtroendevalda kring allmänna frågor
 • Stöd till IT-utveckling (buggrapportering och test)
 • Stöd till övriga avdelningar genom att över tid bli expert inom vanliga frågeområden

Din profil

 • Relevant arbetslivserfarenhet för en administrativ tjänst
 • Erfarenhet av CRM-baserade program och ärendehantering
 • Erfarenhet av digitala verktyg samt av att ta fram handledningar
 • Förmåga att effektivisera och samtidigt hålla servicenivån
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och klarar dig bra på engelska
 • Behärskar telefon och dator väl som verktyg, kan Officepaketet väl
 • Servicemedveten, kommunikativ med en lärande inställning
 • Du arbetar självständigt och tar eget ansvar; du får saker att hända
 • Meriterande om du tidigare arbetat i en medlemsorganisation
 • Extra plus om du jobbat i CRM-systemet Microsoft Dynamics

Vi söker dig som är lyhörd, serviceinriktad och är van att verka i en bred roll med olika typer av ansvarsområden. Du är stolt över att jobba professionellt och med korrekt service gentemot medlemmar och andra intressenter. Du arbetar strukturerat och tycker om att leverera det du ska. Du blir en spindel i nätet och ska därför vara bra på att bygga relationer och skapa samarbeten.

Som person känner du starkt för vårt uppdrag att inkludera människor och skapa folkhälsa genom friluftsliv. Du gillar när det pratas både samhällsutmaningar och friluftsaktiviteter vid lunchbordet och störs inte av att det diskas stormkök ibland!

Här kommer du till en trevlig arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, där du får vara en del av det utvecklingsäventyr som vi är på. Arbetet innebär frihet under ansvar och vi tillämpar kollektivavtal. På riksorganisationen är vi ca 25 medarbetare, vi arbetar tätt med våra förtroendevalda och ca 15 kollegor på våra sex regioner. Den 1 september flyttar vi till nyrenoverade lokaler på Södermalm.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde omgående. Din arbetsplats är placerad i Stockholm och du tillhör avdelningen Organisationsutveckling i Friluftsfrämjandets riksorganisation.

Vi eftersträvar en jämlik arbetsplats i alla avseenden. Det innebär att alla ska få bra förutsättningar att trivas på jobbet, oavsett könstillhörighet, ålder, etnisk och kulturell bakgrund, sexuell läggning eller funktionsvariation.

För mer information om tjänsten, kontakta Cesar Chirino, cesar.chirino@friluftsframjandet.se

Ansökan

Ange Medlemsadministratör i ämnesraden i mejlet och bifoga ditt personliga brev, CV och löneanspråk. Urval och intervjuer görs löpande. Ansökan skickar du till rekrytering@friluftsframjandet.se senast den 20 maj 2022.

Låt äventyret börja - varmt välkommen med din ansökan!

Om Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet är en demokratisk, partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation. Sedan 1892 har vi främjat friluftslivet och värnat allemansrätten. Med över 112 000 medlemmar, 7 800 ledare, 300 lokalavdelningar, verksamhet i 500 förskolor och skolor, och skidskola i 80 skidbackar är Friluftsfrämjandet Sveriges största friluftsorganisation.