Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Testamente

Att skriva sitt testamente är inte självklart. Genom att testamentera till Friluftsfrämjandet lever ditt personliga engagemang vidare och är ett viktigt bidrag i vårt uppdrag till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genom friluftsliv. 

Med ett testamente kan du styra helt eller delvis vem som ska ärva dig. Om du inte har skrivit något testamente och saknar arvsberättigade släktingar går all din kvarlåtenskap till en statlig fond. Skriver du däremot ett testamente är det du som bestämmer var dina tillgångar hamnar. Det är din chans att säkerställa att det du lämnar efter dig fördelas enligt din sista vilja. 

Genom att skriva in Friluftsfrämjandet i ditt testamente kan du göra skillnad efter din bortgång. Ditt engagemang lever vidare genom Friluftsfrämjandets verksamhet och gör skillnad 

Kontakta oss ifall du vill ha stöd i hur man kan skriva ett testamente, kontaktperson Åsa Barrén: asa.barren@friluftsframjandet.se 

Stötta oss

Stödjande medlemskap

Ditt medlemskap stödjer vårt arbete för folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. Bli medlem du också!

Bli medlem

Stöd oss som företag

Genom att samarbeta med Friluftsfrämjandet kan ditt företag göra stor skillnad. Stötta oss i vårt uppdrag att bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genom friluftsliv.

Stöd oss

Så används din gåva

Friluftsfrämjandet är medlem i Giva Sverige och följer kravet att minst 75 % av insamlade medel går direkt till verksamhet och ändamålet.