Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Födelsedag – ge bort en gåva i present

Ge bort vårt gåvobrev med en nybörjarens guide till skogsbad. Kortet berättar hur man på ett kravlöst sätt kan uppleva naturen på egen hand och ta del av naturens goda effekter på vår hälsa.

Genom att ge en gåva får du ett gåvobrev som du kan skänka till någon du tycker om, med en instruktion på hur man skogsbadar. Det handlar alltså inte om bad i dess ursprungliga bemärkelse utan att bada sinnena i naturen. Genom din gåva kan vi fortsätta bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genom friluftsliv.

En gåva har överlämnats till Friluftsfrämjandet i ditt namn. Aldrig har naturen varit så viktigt som nu. Skogsbad handlar om att vara i nuet för att må bra. 1) Välj en bra plats i naturen. 2) Ägna 10 minuter åt att se, lyssna och lukta. 3) Gå långsamt och i tystnad en kilometer, hur känns det i kroppen? 4) Använd dina sinnen, lyssna, smaka och dofta på naturen. 5) Gå långsamt tillbaka.

Välj belopp och skriv en hälsning. Du får ett gåvobrev som du kan ladda ned, skriva ut och ge bort i present!

Ge en gåva

Så används din gåva

Friluftsfrämjandet är medlem i Giva Sverige och följer kravet att minst 75 % av insamlade medel går direkt till verksamhet och ändamålet.