Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelning Skåne-Tranås

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! I Skåne-Tranås har vi inriktat oss på barnverksamhet med tre grupper: Skogsmulle, Strövare och Frilufsare. Vi har även en seniorgrupp som anordnar vandringar för vuxna i alla åldrar. Nedan finns mer information om de olika gruppernas aktiviteter samt kontaktuppgifter. Kolla gärna också in vår facebooksida!

Äventyr i Skåne-tranås

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Mulle

För barn födda 2017- 2018 Här lär vi oss vara rädd om naturen genom lek och roliga aktiviteter med allemansrätten som utgångspunkt. Då och då kommer självaste Mulle på besök. Följ med oss på äventyr!

Strövarna

För barn födda 2015-2016 I Strövarna introduceras kniven och barnen får prova göra mer på egen hand så som göra upp eld, använda trangiakök och bygga vindskydd. Geocaching är ett roligt inslag där man letar "skatter" med GPS.

Lufsarna

För barn födda 2012-2014 I lufsarna får barnen prova nya utmaningar som att själva göra upp eld, bygga vindskydd och ta mer ansvar i de olika aktiviteterna. Med ledarnas guidning och hjälp växer barnen med ansvaret.

TVM

TVM betyder tre vildmarksmål. Dessa är skogen, vattnet och fjället. TVM är för dig som är 13 (f. 2011 eller tidigare) och har intresse för natur- och friluftsliv. Vi är ute året om och gör olika spännande aktiviteter så som paddling, vandring, cykling, och lägerverksamhet. TVM-gruppen är det ungdomarna själva som med stöd av ledarna planerar aktiviteterna. Inga förkunskaper krävs.

Seniorgruppen

Seniorgruppen är för vuxna i alla åldrar som tycker om att vistas i naturen och gärna gör det tillsammans med andra människor.

E-post:

skane-tranas@friluftsframjandet.se

Adress:

 

Telefon:

Ordförande Sophie Albrektsson  070- 875 20 32

Facebook

https://www.facebook.com/search/top?q=friluftsfr%C3%A4mjandet%20sk%C3%A5ne-tran%C3%A5s