Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Nu finns alla höstens aktiviteter utlagda på hemsidan! Häng med oss ut!

Anmälan till höstens aktiviteter

Nu är anmälan öppen för strövarna och mullegruppen. Anmälan till lufsargruppen öppnar den 19 augusti! Information om seniorernas träffar kommer också att dyka upp på hemsidan inom kort


Vårens äventyr publiceras i januari/februari

Nu närmar det sig höstens sista träffar för våra grupper och vissa grupper har redan haft terminsavslutning. Vårens aktiviteter kommer att läggas upp här på hemsidan i slutet av januari/början av februari månad, har du frågor dessförinnan är du vart välkommen att kontakta oss!


Anmälan öppen!

Välkomna att anmäla era barn till höstens aktiviteter! Klicka på Skåne Tranås i vänsterkolumnen och gå vidare in på respektive aktivitet för att boka en plats, anmälan senast 27 augusti. Låt äventyren börja!


ÄNDRING TERMINSSTART!

Nu åker vi! Skidor!                                                                                                                 Det är jättekul att kunna meddela att vi nu har haft kontakt med skidsektionen i Andrarums IF och bestämt oss för att vi kör terminsstarten söndagen den 4 mars på skidanläggningen i Skåne Tranås hemma hos Lise och Göte Svensson. Denna träff innebär att strövarnas och mullegruppens planerade träff i Kronoskogen utgår, det samma gäller Lufsarnas planerade träff vid Vantalängan. Se mer info i mail, i resp. äventyr eller på facebooksidan.


Anmälan vt 2018

Vi tar nu emot anmälan för vt 2018! NI hittar mer information under grupper och anmälan, välkomna!


Vill du bli ledare i Friluftsfrämjandet?

Tycker du om att vistas i naturen? Tycker du om spännande äventyr? Tycker du om att umgås med trevliga och roliga människor -både stora och små? Då tycker vi att du skall engagera dig i Friluftsfrämjandet Skåne Tranås! Just nu har vi ett stort antal barn vilket är jättekul men det gör också att vi behöver fler ledare. Vi har 3 olika grupper (mulle, strövare och lufsare) med totalt ca 60 barn i åldern 5-15 år. Vi träffas ungefär 6 lördagar per termin (inklusive ett läger) i olika områden/naturreservat inom regionen. Inga speciella förkunskaper krävs och ledarutbildningar erbjuds genom föreningen. Är du intresserad eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta ordförande Ida Wingren, mobil 070 543 1406, ida.wingren@gmail.com


Årsmöte 2018

Den 13 mars kl 1830 är det dags för lokalavdelningens årsmöte på Tranesgården, välkomna!