Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Hej alla,Vi hoppas ni har haft en skön sommar och möjlighet att njuta av den underbara natur vi är omgivna av! Nu närmar terminsstart sig för ht 2020 och vi öppnar anmälan för tidigare medlemmar i barn- och ungdomsgrupperna den 10 augusti. För icke-tidigare medlemmar öppnar anmälan den 15 augusti. Länkar mailas ut den 10 aug samt finns tillgängliga på hemsidan från den 15 augusti. Seniorgruppen kommer att informera om höstens träffar på hemsida och FB i loppet av de närmsta veckorna. Varmt välkomna!

Anmälan till vårterminens aktiviteter

Vårens aktiviteter drar i gång i mars. Ni som var aktiva medlemmar förra terminen skall ha fått länk till anmälan och för nya medlemmar öppnar anmälan den 31 januari här på hemsidan.


Anmälan till höstens aktiviteter

Nu är anmälan öppen för strövarna och mullegruppen. Anmälan till lufsargruppen öppnar den 19 augusti! Information om seniorernas träffar kommer också att dyka upp på hemsidan inom kort


Vårens äventyr publiceras i januari/februari

Nu närmar det sig höstens sista träffar för våra grupper och vissa grupper har redan haft terminsavslutning. Vårens aktiviteter kommer att läggas upp här på hemsidan i slutet av januari/början av februari månad, har du frågor dessförinnan är du vart välkommen att kontakta oss!


Anmälan öppen!

Välkomna att anmäla era barn till höstens aktiviteter! Klicka på Skåne Tranås i vänsterkolumnen och gå vidare in på respektive aktivitet för att boka en plats, anmälan senast 27 augusti. Låt äventyren börja!


ÄNDRING TERMINSSTART!

Nu åker vi! Skidor!                                                                                                                 Det är jättekul att kunna meddela att vi nu har haft kontakt med skidsektionen i Andrarums IF och bestämt oss för att vi kör terminsstarten söndagen den 4 mars på skidanläggningen i Skåne Tranås hemma hos Lise och Göte Svensson. Denna träff innebär att strövarnas och mullegruppens planerade träff i Kronoskogen utgår, det samma gäller Lufsarnas planerade träff vid Vantalängan. Se mer info i mail, i resp. äventyr eller på facebooksidan.


Anmälan vt 2018

Vi tar nu emot anmälan för vt 2018! NI hittar mer information under grupper och anmälan, välkomna!


Vill du bli ledare i Friluftsfrämjandet?

Tycker du om att vistas i naturen? Tycker du om spännande äventyr? Tycker du om att umgås med trevliga och roliga människor -både stora och små? Då tycker vi att du skall engagera dig i Friluftsfrämjandet Skåne Tranås! Just nu har vi ett stort antal barn vilket är jättekul men det gör också att vi behöver fler ledare. Vi har 3 olika grupper (mulle, strövare och lufsare) med totalt ca 60 barn i åldern 5-15 år. Vi träffas ungefär 6 lördagar per termin (inklusive ett läger) i olika områden/naturreservat inom regionen. Inga speciella förkunskaper krävs och ledarutbildningar erbjuds genom föreningen. Är du intresserad eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta ordförande Ida Wingren, mobil 070 543 1406, ida.wingren@gmail.com


Årsmöte 2018

Den 13 mars kl 1830 är det dags för lokalavdelningens årsmöte på Tranesgården, välkomna!