Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelning Skåne-Tranås

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! I Skåne-Tranås har vi inriktat oss på barnverksamhet med tre grupper: Skogsmulle, Strövare och Frilufsare. Vi har även en seniorgrupp som anordnar vandringar för vuxna i alla åldrar. Nedan finns mer information om de olika gruppernas aktiviteter samt kontaktuppgifter. Kolla gärna också in vår facebooksida!

Äventyr i Skåne-tranås

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Mulle

Mullarna får bekanta sig med naturen genom lek och utforskning. När Mulle är i närheten blir det extra roligt. Barn f. 2015-2016. F.n. har vi inte ledare till att starta en mullegrupp, men vi försöker hitta en lösning. Hör av dig om du vill bli ledare!

Strövarna

I Strövarna introduceras kniven och barnen får prova göra mer på egen hand så som göra upp eld, använda trangiakök och bygga vindskydd. Geocaching är ett roligt inslag där man letar "skatter" med GPS. Barn f. 2011-2014 (En strövargrupp för barn f. 2011-2013 och en av för barn f. 2014)

Lufsarna

I lufsarna får barnen prova nya utmaningar som att själva göra upp eld, bygga vindskydd och ta mer ansvar i de olika aktiviteterna. Med ledarnas guidning och hjälp växer barnen med ansvaret. Barn f. 2008-2010

TVM

TVM betyder tre vildmarksmål. Dessa är skogen, vattnet och fjället. TVM är för dig som är 13 (f. 2007) år och uppåt och har intresse för natur- och friluftsliv. Vi är ute året om och gör olika spännande aktiviteter så som paddling, vandring, cykling, och lägerverksamhet. TVM-gruppen är det ungdomarna själva som med stöd av ledarna planerar aktiviteterna. Inga förkunskaper krävs.

Seniorgruppen

Seniorgruppen är för vuxna i alla åldrar som tycker om att vistas i naturen och gärna gör det tillsammans med andra människor.

E-post:

skane-tranas@friluftsframjandet.se

Adress:

Friluftsfrämjandet Skåne Tranås, att Ida Wingren

Skåne Tranås 1322

27392 Skåne Tranås

Telefon:

Ordförande Ida Wingren, mobil 070 5431406

Facebook