Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

MTB

Vår MTB-verksamhet är satt på paus!

2018 kom vi igång lite grann med MTB genom att köra egna turer i Mariestad och genom samverkan med andra lokalavdelningar i Skaraborg. Året därpå utbildade sig ytterligare två ledare. Tyvärr drabbades jag som grenledare av ohälsa samtidigt som pandemin blommade upp och de andra två ledarnas jobb, ofta på annan ort, gjorde att vi inför 2021 beslutade att hela MTB-verksamheten skulle pausas. Så är det fortfarande.

Vi tänkte såhär när vi drog igång. De flesta turer skulle vara lätta till medelsvåra kvällsturer. Alla skulle våga och kunna hänga med. Vi riktade i första hand in oss mot vuxna. Vi skulle försöka förmedla enkla mek- och underhållstips för hur du tar hand om din cykel.Vår ambition var att även någon gång ordna lite längre dagsturer under helger eller en ledig dag.

Men för att lyckas behövs ledare. Vi kan inte väcka liv i denna gren igen utan personer som kan och är beredda att leda äventyr. Vi betalar den utbildning som du måste gå (en helg) för att bli ledare. Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse. Gör det till  mig som grenansvarig för cykel i Mariestad.

Dag Bränfeldt, branfeldt@hotmail.com tel 0708-73 19 69.